Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

Eenvoudig rechte leidingen isoleren in 4 stappen met DykaSol

Met dit stappenplan wordt het isoleren van rechte DykaSol leidingen een fluistje van een cent. Deze how-to heeft betrekking op zowel het isoleren van een nieuw systemen als het na-isoleren van een bestaand systeem. 

Lees meer

Opvang & infiltratie: Roof - to - River megaproject Soenen - fase 2

In Dilsen-Stokkem bouwt de West-Vlaamse kartonproducent Soenen – met hoofdaannemer Vulsteke Bedrijfsgebouwen – een nieuwe fabriek van 113.000 vierkante meter. Een dergelijke oppervlakte vraagt om een doordachte analyse en aanpak met betrekking tot het regenwaterbeheer, dit voor zowel de opvang als de verwerking ervan.

Lees meer

Duurzaam regenwaterbeheer met regenwaterinfiltratie in Hoogeloon

Gemeente Bladel heeft de klimaatadaptie hoog op de agenda staan. Daarom wordt er  hard gewerkt aan het afkoppelen van het regenwater. Wij leveren voor dit project onze Ultra-3 Recyline IT-buizen.

Lees meer

DYKA AIR en DUCO ventilatiebox voor de nieuwe wijk Parkzicht Waddinxveen

DYKA AIR is ingezet bij de nieuwe wijk Parkzicht 1 in Waddinxveen ontwikkeld door AM Wonen. Zij ontwikkelen duurzame, betaalbare nieuwbouwwoningen met de nieuwste installaties rondom verwarmen en opwekken van elektriciteit.

Lees meer

936 studentenwoningen campus Diemen Zuid

In Diemen-Zuid zijn vijf leegstaande kantoorpanden om getoverd tot een compleet uitgeruste campus met o.a. 936 appartementen voor studenthuisvesting. Hiervoor zijn prefab-sets geleverd van ons DykaSono binnenrioleringsysteem.

Lees meer

Hoe maak je een betrouwbare verbinding met PVC lijm?

Het maken van goede verbinding tussen een PVC buis en hulpstuk met PVC lijm vereist een nauwkeurige manier van werken en vakkennis.  In deze how-to geven we advies over het maken van een betrouwbare lijmverbinding. 

Lees meer

Project energietransitie: HKZ Maasvlakte

Op zee ligt het Windpark Hollandse Kust Zuid, waar duurzame windenergie gewonnen wordt. Wij maakten een kabelverbinding van het windpark naar stations op land. Een mooie uitdaging waar we je graag meer over vertellen.

Lees meer

Ruim 127.00m2 droge daken dankzij Vacurain Flex in Boekarest

CTP heeft met Ness Project Europe en Xandranet een nieuw logistiek centrum geplaatst in Boekarest. Dit gebouw heeft een dakoppervlakte van 127.694 m². Wij verzorgden een betrouwbaar regenwaterafvoersysteem. 

Lees meer

Roof to river totaaloplossing voor megaproject Soenen golfkarton te Lanklaar

In Dilsen-Stokkem bouwt de West-Vlaamse kartonproducent Soenen een nieuwe fabriek van 113.000m2. Wij stelden onze technische knowhow en producten ter beschikking voor het regenwaterbeheer.

Lees meer

Hoe stel ik een Axedo inspectieput samen?

De Axedo inspectieput is een modulaire put. Het lage gewicht van de onderdelen vergemakkelijkt het monteren van de inspectieput. Met dit stappenplan wordt de montage nog eenvoudiger.

Lees meer