Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Binnenriolering geluiddempend, DYKA Stil

De producten van DYKA Stil zijn vervaardigd uit mineraalversterkt polypropyleen (RAU-PP). Dit materiaal is bestand tegen hoge temperaturen, hoge belasting en chemische inwerking. Daarnaast beschikt RAU-PP over geluidsabsorberende vulstoffen en is het materiaal verhoogd in gewicht. Hierdoor is DYKA Stil de beste optie voor een geluiddempende binnenriolering in onder andere scholen, hotels, ziekenhuizen en hoogbouw. DYKA biedt een compleet programma van buizen, hulpstukken en bevestigingsmaterialen.
Lees meer

Materiaaleigenschappen DYKA Stil

Door de toepassing van RAU-PP in de producten van DykaStil, kun je rekenen op een groot aantal voordelen. Zo hebben de geluiddempende buizen een hoge chemische resistentie ( PH 2 (zuur) tot en met PH 12 (basisch) en zijn bestand tegen diverse zouten, logen en minerale zuren. Daarnaast vormen hoge temperaturen geen probleem. DYKA Stil kan langdurig worden belast tot 90°C en kortstondig tot 95°C. In de geluiddempende materialen voor de binnenriolering zijn rubbermanchetten aangebracht. Dit resulteert in een solide leidingsysteem met een hoge slagvastheid en afdichting. Op deze manier is het ook mogelijk om de producten van DYKA Stil toe te passen in situaties van temperaturen tot -5°C.

Verbinding geluiddempende binnenriolering

Houd bij de montage van de DYKA Stil leidingen rekening met de betrekkelijk hoge uitzettingscoëfficiënt van 0,09 mm/m °C in de binnenriolering. De hulpstukken zijn voorzien van rubbermanchetten om de expansie op te vangen. Vanwege de hoge chemische bestendigheid van het materialen is het niet mogelijk de onderdelen te verlijmen. Verbinding van de geluiddempende binnenriolering gaat door middel van de aanwezige manchetverbindingen. Deze zijn gemaakt van SBR. Dit materiaal is tevens bestand tegen huishoudelijk afvalwater en de daarin voorkomende chemische stoffen.