Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Lijnafwatering

Door de toename van verharde oppervlakken van industrieterreinen, winkelstraten en garages, moet bij de aanleg hiervan ook rekening gehouden worden met de afvoer van het regenwater. DYKA speelt in op deze behoefte met verschillende opties voor lijnafwatering. Hiervoor zijn vier verschillende assortimenten verkrijgbaar: lijnafwateringsset voor garages en terrassen, Hauraton Recyfix, ACO Euroline en ACO Multiline. Deze producten kunnen ingezet worden voor snelle, duurzame en veilige afvoer van grote hoeveelheden regenwater.
Lees meer

Verschillende toepassingen

De keuze van de lijnafwatering hangt af van de toepassing en de belastingklasse waaraan het betreffende project moet voldoen. In het assortiment van Hauraton Recyfix vind je roosters toepasbaar tot en met belastingsklasse A15, C250 en D400. De roosters voor de lijnafwatering zijn voorzien van een beschermende Kathodische TauchLackierung, voor het behoud van de zwarte kleur en een roestvast, chemisch resistent en blijven glad oppervlak. De lijnafwatering van Hauraton Recyfix is hierdoor ook geschikt voor toepassing in kustgebieden. De lijnafwateringsset bestaat uit een set van robuuste gootelementen, vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Deze zijn licht van gewicht, de montage gaat eenvoudig door middel van een kliksysteem. Door het materiaal is deze lijnafwatering in te delen in belastingsklasse A15 en geschikt voor licht verkeer rondom de woning.

Allround systeem lijnafwatering

ACO Multiline bestaat uit één lijnafwateringsysteem voor de belastingsklasse A15-E600. Hierdoor zijn deze producten in te zetten voor de lijnafwatering bij vrijwel elke situatie. De verschillende roosters zorgen voor een passend straatbeeld. De goten bij deze lijnafwatering zijn voorzien van een zelfreinigend vermogen door het V-vormige stroomprofiel dat zorgt voor een snelle doorstroom van het regenwater.