Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab pakketten

  • Ondersteuning in het hele proces: van engineering tot realisatie
  • Dé prefab-partner voor alle leidingsystemen
  • Hogere productiesnelheid- en capaciteit
  • Vermindering van de faalkosten
  • Duurzaam & circulair

Vandaag de dag moet je vaak in een steeds korter tijdsbestek met minder mensen een project realiseren en opleveren. Snel, nauwkeurig en efficiënt werken is daarom essentieel. 

Met DYKA Prefab bieden we al ruim 20 jaar een helpende hand in de woningbouw, fabrieksmatige bouw en de grond-weg- en waterbouw. Van op maat zagen tot de aanlevering van een compleet gemonteerde set: met prefab nemen we zoveel mogelijk voorbereidend werk van je over. We prefabriceren niet alleen, maar onze Engineering & Consultancy afdeling denkt ook graag mee en adviseert waar nodig. 

Pakket A: Meet-, buig- en zaagwerk

We zagen de buizen voor je op de gewenste maat en schuinen deze, indien nodig, meteen aan. Dit gebeurt machinaal, dus je kunt erop rekenen dat dit op de mm nauwkeurig is. Zo kun je sneller werken en heb je geen zaagafval op de bouwplaats.

Het bestellen van meet- en zaagwerk kan op een aantal manieren:

  • Via de tekenpakketten Tevit, AutoCAD en Arkey; 
  • Door het invullen van een bestelformulier

Voor sommige toepassingen zijn buizen nodig die al in een specifieke bocht worden aangeleverd. Daarom is, naast zaagwerk, ook buigwerk mogelijk.

Pakket B: Buizen en hulpstukken op maat en gebundeld

Naast het op maat maken zagen van de buizen, bundelen we deze in dit pakket met de bijbehorende hulpstukken. De bundel wordt gelabeld met een door jou gekozen kenmerk en Just In Time geleverd op de bouw. Dit scheelt veel zoekwerk en handelingen vooraf én tijdens de bouw.

Pakket C: Compleet gemonteerde set

We zagen en monteren de complete set op locatie. Dit wordt gedaan door onze gespecialiseerde medewerkers aan de hand van de afgeleverde tekeningen en wensen. We garanderen je dat we een perfecte verbinding leveren. Zo kun je de set op de bouwplaats direct en snel installeren.

Pakket D: Compleet gemonteerde set met ontwerp en advies

In dit pakket maken we gebruik van de expertise van onze afdeling Engineering & Consultancy, ook wel ons ‘in huis ingenieursbureau’ genoemd. Aan de hand van de wensen en mogelijkheden, werken zij allereerst tekeningen uit voor het desbetreffende project. Na akkoord gaan onze monteurs aan het werk om de sets te monteren. De sets worden uiteindelijk bij jou op locatie afgeleverd.

Met deze uitgebreide ondersteuning kun je snel een kwalitatief goede installatie opleveren.

Meer weten over onze prefab pakketten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!