Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Huisaansluitingen en doorvoeren

Voor huis- en NUTS aansluitingen heeft DYKA een breed aanbod. Bekijk onze invoerbochten, meterkastvloerplaten en funderingsdoorvoer. De oplossingen zijn perfect op elkaar afgestemd.

Meterkastvloerplaten, invoerbochten en funderingsdoorvoer

DYKA biedt diverse oplossingen voor de realisatie van alle gangbare huis- en NUTS aansluitingen. Dit aanbod varieert van uniforme meterkastvloerplaten tot funderingsdoorvoeren en invoerbochten. Al onze oplossingen zijn onderling op elkaar afgestemd. Zo vormen ze gezamenlijk een krachtige combinatie als aansluiting in woningen, winkels, (zorg)instellingen of bedrijfspanden. De succesvolle standaard meterkastvloerplaat (MKP) heeft sparingen voor gas, elektra, water, telecom en kabel (CAI) en houdt rekening met de voorgeschreven mantelbuizen. Het type SV (stadsverwarming) heeft extra sparingen voor de grote stadsverwarmingsbuizen en huishoudwater. U kunt de invoerbochten aansluiten tot een hoek van 7°.

Funderingsdoorvoer

De funderingsdoorvoer van DYKA is speciaal bestemd voor het doorvoeren van invoerbochten in de fundering. In combinatie met onze meterkastvloerplaat en de DYKA invoerbochten kunt u een gasbelemmerende doorgang realiseren vanaf de buitengevel tot in de meterkast. Deze funderingsdoorvoer is goedgekeurd door netbeheer.

Invoerbochten

DYKA levert verschillende losse invoerbochten die voor zeer uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Deze invoerbochten worden ook geleverd als standaardsets voor de meterkastvloerplaat. U kunt de invoerbochten in diverse diameters, lengtes en radii verkrijgen.