Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Putdeksels

Putdeksels zijn een handige oplossing om inspectieputten toegankelijk te maken. De betreffende leidingen inspecteer je eenvoudige door het putdeksel op te tillen. DYKA biedt een breed assortiment van vierkante, ronde en gietijzeren putdeksels, zodat er een passende oplossing is voor elke situatie.
Lees meer
Daarnaast vindt u in het aanbod verschillende toebehoren voor een solide bevestiging van de putdeksels. De putdeksels zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, maatvoeringen en belastingsklassen (B125, C250 en D400).

Lichte putdeksels

Zoek je een alternatief voor de zwaardere gietijzeren putdeksels? Kies dan voor de KIO composietdeksels. Deze zijn vervaardigd uit kunststof en tot 70% lichter in gewicht vergeleken met de traditionele gietijzeren varianten. Hierdoor zijn ze eenvoudig te hanteren tijdens de montage en is er minder brandstof nodig tijdens het transport. Daarnaast is er minder kans op diefstal, aangezien het hier om putdeksels van PP en niet om metaal gaat. De KIO composietdeksels met antislip profiel zijn verder bestand tegen corrosie en de meest voorkomende chemicaliën, inclusief diesel en benzine. Bij DYKA vind je deze kunststof deksels in vierkante en ronde uitvoeringen en voorzien van kraag. Beschikbaar in diameters van 305 mm tot en met 700 mm en belastingsklassen B125, C250 en D400.

Metalen deksels en toebehoren

Naast de kunststof varianten, levert DYKA ook verschillende metalen putdeksels en toebehoren voor wegdek en perceel. Denk hierbij aan gietijzeren putdeksels, voorzien van DWA en RWA opdruk en gietijzeren roosters voor tegelpadschrobputten. Indien bij de bevestiging van de deksels een ophoging gewenst is, kunnen putranden toegepast worden. De drukverdeelplaat zorgt voor de juiste verdeling van het gewicht in situaties met hoge verkeersbelasting. Gebruik bij vuil en aanslag de putdekselhaken om de deksels op te tillen.