check Producten op Voorraad
check Sterk in Maatwerk
check Technisch Advies

Henco leidingsystemen

Henco leidingsystemen

Op zoek naar leidingen voor warm en koud drinkwater of gas? Dan bent u bij DYKA aan het juiste adres. Wij leveren diverse Pers- en Push-Fit systemen, VSH koppelingen en gereedschappen van het bekende merk Henco. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit van Henco en de vertrouwde service van DYKA.

Lees meer

Gaat het monteren van een perskoppeling u niet snel genoeg? Dan heeft DYKA een interessante oplossing: Henco Vision. Dit push fit-systeem bestaat uitsluitend uit precisieonderdelen van hoogwaardige materialen. Behalve de roestvrijstalen grijp- en steunringen is de koppeling volledig uit PVDF vervaardigd. Deze kunststofvariant is uitermate druk- en temperatuurbestendig, geschikt voor warm en koud stromend water en heeft een zeer hoge mechanische sterkte met een enorme flexibiliteit: buiging is mogelijk tot wel 10º.

Henco Pers voor warm en koud drinkwater en gas

DYKA levert inmiddels al een aantal jaren Henco meerlaagse kunststof buizen met diverse perskoppelingen. De kunststof perskoppelingen zijn bestand tegen de meest extreme temperaturen (van -40C° tot +150C°), hebben een zeer hoge slijtageweerstand en een enorme mechanische sterkte en hardheid.

Hulpstukken & benodigdheden

De VSH Multi Super Knel hulpstukken zijn onmisbaar bij het creëren van een verbinding tussen de meest gangbare typen buis in de maat 16mm. Voor de perfecte verbinding van pershulpstukken, heeft u het juiste gereedschap nodig. Denk aan zaken als een losse guillotineschaar tot een complete koffer met accupersmachine en toebehoren. DYKA heeft het.