Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Duborain infiltratiesysteem

DYKA denkt graag met je mee voor elke oplossing. Zo ook op het gebied van infiltreren van regenwater met een infiltratiesysteem. Het kwalitatieve complete systeem van Duborain zorgt voor het transport, de infiltratie en filtering van afgekoppeld regenwater. In ons assortiment vind je verschillende infiltratiesystemen die je kunt toepassen als zelfstandige oplossing of om te integreren in bestaande afwateringssystemen. Op deze manier speel je handig in op eventuele piekbelastingen na een regenbui. Het overstorten van het vuilwaterriool op het oppervlaktewater is hierdoor verleden tijd.
Lees meer

Duborain en DYKA, expert in infiltratiesystemen

Op het gebied van infiltratiesystemen biedt DYKA een aantal oplossingen, zoals de Duborain PVC buizen, Duborain PP buizen en de Duborain Rainbox 3S kratten. Maar elke praktijksituatie is weer anders. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om het regenwater bij het opvangpunt te laten infiltreren met de infiltratiekratten. Daarom biedt DYKA ook oplossingen in de vorm van PVC- en PP buizen van Duborain voor de infiltratie en transport van het regenwater. Met deze slagvaste buizen en de bijhorende hulpstukken zorg je eenvoudig voor het transport naar een ander infiltratiesysteem, zoals kratten, buizen of kolken.

Kies voor gemak met verticale infiltratie

Naast de genoemde producten, biedt DYKA de unieke V-flow oplossing voor het vermijden van lokale wateroverlast. Dit systeem bestaat uit een kolk met zandvang en een geperforeerde buis met geotextiel. Het infiltratiesysteem vangt het water op in de kolk, buffert het in de buis en geeft het vervolgens langzaam af aan de bodem. Door het compacte formaat is het niet nodig om een groot gedeelte van de straat of trottoir open te breken. Het infiltratiesysteem kan al geplaatst worden door een gat te boren op de gewenste plek. Dit is niet alleen rustiger voor de omwonenden, maar bespaart je ook een hoop kosten

Altijd een infiltratiesysteem op maat

DYKA begrijpt dat elke praktijksituatie anders is en mogelijk om een andere aanpak vraagt. Zo kan het in dit geval gaan om het verbeteren van de kwaliteit van het te infiltreren regenwater, maar je kunt ook alleen de snelle afvoer van het hemelwater als doel hebben. Daarom bieden wij met het uitgebreide assortiment van Duborain altijd een infiltratiesysteem op maat. De producten van dit duurzame infiltratiesysteem beschikken over een innovatief en flexibel karakter. Zo bestaat de Rainbox Cube uit verschillende standaard componenten die je eenvoudig koppelt en stapelt.