Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PVC drukleidingsystemen

Op zoek naar drukleidingen voor het riool of juist voor drinkwater? Dan zijn de PVC drukleidingsystemen van DYKA de juiste keuze voor u. Deze drukleidingsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende klassen, uitvoeringen en afmetingen en worden indien gewenst volledig aangepast aan uw wensen!

Lees meer
DYKA PVC drukleidingen zijn verkrijgbaar in diameters van 20 tot en met 630 millimeter en in lengten van 5 en 10 meter. Op verzoek kunt u bij ons ook afwijkende lengten verkrijgen. Alle PVC drukbuizen voor drinkwatertoepassingen zijn uitgevoerd in crèmekleur. PVC drukbuizen voor gebruik in het riool zijn verkrijgbaar in grijs. Naast de PVC drukleidingen heeft u ook bijbehorende PVC bochten voor drukleidingsystemen nodig. Deze bochten worden gebogen uit buizen die voldoen aan de KIWA kwaliteitseisen. Al onze PVC hulpstukken voor drukleidingsystemen zijn geschikt voor watertransport en chemische concentraties zoals vermeld in de resistentielijst. Heeft u behoefte aan een afwijkende maat of uitvoering? Wilt u de drukleidingen voorzien van twee opgelijmde spiebussen voor trekvaste verbindingen? Geen probleem! Neem meteen contact met ons op en ontdek welke verschillende mogelijkheden u heeft! Interesse in DYKA PVC drukleidingsystemen? Neem contact op voor meer informatie of bestel meteen online!