Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

TECE leidingsystemen

In een competitieve markt wil je concurrerend, snel en foutloos werk leveren. Daarom werken wij intensief samen met TECE.  Met TECEflex levert DYKA een universeel inzetbaar installatiesysteem dat presteert op het hoogste niveau. TECEflex heeft zich wereldwijd al ruim bewezen: één buizensysteem en één type fitting voor de aanleg van drinkwaterleidingen, verwarming, perslucht- en gasleidingen in de woningbouw. Dat scheelt opslagkosten, werkt snel en voorkomt vergissingen. Je grijpt namelijk nooit mis.
Lees meer

TECElogo

Voor ons professionele leidingsysteem TECElogo heb je geen persgereedschap meer nodig. Het meest geschikte gereedschap heb je namelijk altijd bij je: je handen. Werken met je handen heeft vele voordelen. Ze zijn immers onderhoudsvrij, raken niet leeg, zijn beveiligd tegen diefstal en hebben altijd de juiste maat. Betrouwbaarder werken kán haast niet!

Eenvoudige montage

TECElogo is ongelooflijk snel te monteren, zonder persgereedschap. Het is een uitkomst op elke bouwplaats. Zijn bouwplaatsbestendige constructiedankt hij aan de combinatie van PPSU®, een hoogwaardige kunststof en vezelversterkte polyamide. 

Schroefdraadfittingen in brons

Alle fittingen met schroefdraad zijn uitgevoerd in brons. Dit materiaal is uitermate geschikt voor drinkwaterleidingen. 

Demonteerbare verbindingen

Het werkt heel eenvoudig: een verkeerd gestoken verbinding schroef je met behulp van een speciale sleutel gewoon weer los. De buis en de fitting blijven daarbij onbeschadigd en zijn weer volledig bruikbaar.

Inclusief complete, lichtgewicht koffer

Een handzame, lichte koffer bevat alles wat nodig is voor het op lengte maken, kalibreren en losmaken van een verbinding.

Bovenhands werken? Maar natuurlijk!...

Wat is zwaarder: werken met persgereedschap of met je handen? Die vraag is niet zo moeilijk. Wie voor het installeren alleen zijn handen nodig heeft, heeft het een stuk makkelijker. Vooral bij bovenhands werken.