Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PP leidingsystemen

Bij ons kun je terecht voor een compleet assortiment Polypropeen leidingsystemen voor de aanleg van afvoerleidingen en binnenhuisriolering. Bovendien kun je ervoor kiezen om de PP leidingsystemen volledig prefab af te nemen. Nieuw in ons assortiment zijn de hulpstukken van Solydo EasyFit. Het gebruiksvriendelijke push-fit systeem met gefixeerde 2K-ring maakt installatie van deze PP hulpstukken eenvoudig en tijdbesparend. De hulpstukken zijn zo ontworpen dat je in een handomdraai een compleet systeem realiseert. Zo vind je bijvoorbeeld handige gradenaanduiding op de hulpstukken en is er extra grip toegevoegd aan het slanke design. Installeer snel en eenvoudig een robuust en lekvrij systeem.
 
Meer weten over dit nieuwe assortiment? Je leest het hier
 

Prefab-sets voor PP leidingsystemen

Wij maken tevens diverse prefab oplossingen voor leidingsystemen op aanvraag. Je laat ons zien wat je nodig hebt op basis van een (digitale) tekening en wij stellen de verschillende prefab-leidingdelen en alle hulpstukken samen. En natuurlijk wordt alles keurig verpakt en op de bouwplaats afgeleverd.
 
   
   
   
  
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
  
  
  
 
 
 
Lees meer

Montagetip

Het leidingsysteem moet worden gefixeerd met behulp van beugels. Bekijk de bevestigingsmaterialen wit en zwart.