Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Binnenklimaat

Een gezond en comfortabel binnenklimaat is van groot belang, zeker in de moderne woningbouw met z’n hoge isolatiewaarden. Dit vraagt om een verfrissende kijk op verwarming en ventilatie: maximale prestaties, betaalbaar en makkelijk te installeren. Wij helpen je deze uitdaging aan te gaan met onze oplossingen van DYKA AIR, DUCO en Henco Floor.
Lees meer

Comfortabel binnenklimaat

Met de producten van DYKA Air, DUCO en Henco Floor realiseer je een comfortabel binnenklimaat. DYKA Air is ontworpen met oog op een optimale luchtkwaliteit en is geschikt voor zowel ventilatiesysteem C als D, met en zonder warmteterugwinning. Voor WTW-systemen bieden we geïsoleerde DYKA Air kanalen aan. De ventilatieboxen van DUCO maken je ventilatiesysteem compleet en zorgen voor een conitnue luchtverversing. In ons asssoritment vind je ventilatie-units die geschikt zijn voor warmteterugwinning, die extra stil zijn of die zo min mogelijk energie verbruiken. Door de optimale luchtdichtheidsklasse en vloeiende vormen in het DYKA Air systeem, maximaliseer je de energiebesparing en minimaliseer je het geluid. 
 
De toevoeging van aangename vloerverwarming verhoogt het comfort. Henco Floor biedt een functionele oplossing voor een gelijkmatige warmteverdeling. Het is een duurzame oplossing op het gebied van verwarming die gecombineerd kan worden met energiezuinige warmtetoepassingen zoals warmtepompen en zonneboilers. De vloerverwarming kan ook in de zomer ingezet worden om een ruimte te koelen. 
 
Kortom: Met de producten van DYKA Air, DUCO en Henco floor realiseer je snel en eenvoudig een comfortabel binnenklimaat voor de bewoner.