Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Continue verbetering

De derde pijler van ons duurzaamheidsprogramma heeft betrekking op continue verbetering. Hierbij focussen we op innovatie en het verbeteren van onze duurzaamheidsprestaties.

Veel van onze bestaande producten helpen klanten, eindgebruikers en andere mensen al om duurzamer te worden. Tegelijk verankeren we duurzaamheid verder in onze activiteiten en processen. Hiervoor hebben we een duurzaamheidsprogramma opgesteld, bestaande uit drie pijlers.

De derde pijler omvat twee onderwerpen.  

Duurzame innovatie

Alle nieuw gelanceerde producten moeten zo worden ontworpen dat ze recyclebaar of herbruikbaar zijn en alle nieuwe producten moeten betere duurzaamheidsprestaties leveren dan hun voorgangers. 

Duurzaamheidsprestaties

Binnen Duurzaamheidsprestaties, gelinkt aan de SDG’s “Verantwoorde consumptie en productie” en “Duurzame steden en gemeenschappen”, zullen we verschillende levenscyclusanalyses maken voor diverse productlijnen. Maar we zullen ook naar onze leveranciers kijken: om een volledige cyclus te creëren, moeten onze leveranciers ook aan onze duurzaamheidscriteria voldoen. Daarom zullen we in 2023 een lijst van criteria opstellen om ervoor te zorgen dat onze leveranciers bijdragen aan ons duurzaamheidsprogramma. 

Meer weten?

Heb je vragen over ons duurzaamheidsprogramma of wil je meer weten? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.