Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Drainagesystemen

Nederland heeft een grote verscheidenheid in bodemgesteldheid. In sommige delen van het land is vooral veel klei- of leemgrond, waardoor het water niet in de ondergrond kan worden geïnfiltreerd. In dat geval vormt een drainagesysteem van DYKA de uitkomst.  De DYKA drainagebuizen worden onder meer toegepast bij het draineren van landbouwgronden, sportvelden, industrieterreinen en bouwplaatsen. Daarnaast worden ze gebruik voor cunetdrainage en ringdrainage in de woningbouw.
Lees meer

Buisomwikkeling op maat

Afhankelijk van de bodemgesteldheid en de gewenste levensduur heb je keus uit diverse omwikkelingen waaronder: organische kokos, nylon of PP in diverse kwaliteiten. Ook drainageputten en/of doorspuitputten kunnen wij op maat leveren. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze verkoopbinnendienst of een van onze accountmanagers.

Controleputten

Naast een drainagesysteem mag ook een controleput niet ontbreken. De DYKA controleputten kunnen eventueel worden uitgevoerd met drainage- en rioolinlaten en worden ‘op maat’ voor je  gemaakt.