Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Project energietransitie: HKZ Maasvlakte

Op de Maasvlakte wordt hard gewerkt aan de energievoorziening van Nederland. Op zee ligt het Windpark Hollandse Kust Zuid, waar duurzame windenergie gewonnen wordt. Om het windpark te verbinden met het Nederlandse energienet is een verbinding nodig: onder het water door, en bestendig tegen temperatuur-wisselingen tot 70 graden. Aannemer Visser & Smit Hanab voerde dit project uit in opdracht van TenneT en schakelde de hulp van DYKA in om een kabelverbinding te maken van het windpark naar 380 kV stations op land. Uitdagingen daarbij waren de enorme ondergrondse afstand, warmtepieken tot 70 graden en just in time delivery. In de video ziet u prachtige beelden van dit project en de oplossing voor de uitdagingen. DYKA is trots op deze samenwerking en op het leveren van een bijdrage aan de energietransitie. Veel kijkplezier!

Maak kennis met Joost

Joost is een ervaren Senior Account Manager en heeft zichzelf bewezen in de bouwsector. Hij is bekwaam in operationeel beheer, verkoop, bedrijfsontwikkeling, verkoopbeheer, verandermanagement en een sterke verkoopprofessional.

Loop je tegen een zelfde soort uitdaging aan? Of heb je een ander project waarbij je graag wil dat we meedenken over een oplossing? Kom dan nu in contact met Joost Onderlinden. Hij staat je graag te woord.