Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Algemeen

DYKA heeft oplossingen voor diverse toepassingen binnenriolering. Van een badkamerrenovatie tot de overgang van binnenhuisriolering naar buitenriolering, je vindt het bij DYKA. Voor de woningbouw, bedrijfspand, school of kantorengebouw. Nieuwsgierig? Wij geven je graag een indruk van onze verschillende producten en toepassingsgebieden.

 

Lees meer
Met een grote range closetafvoermanchetten, een breed assortiment sifons, rioolbeluchters, is de basis voor badkamer, toilet, of keuken snel gelegd. Dankzij onze slimme combinatiemogelijkheden met vijf verschillende buitenpotten en vier verschillende binnensets, kun je maar liefst twintig verschillende soorten douchesifons maken. Daarnaast zijn er RVS en ABS vloerputten voor elke situatie, inclusief types met een innovatieve waterslotvrije stankafsluiter.

Stel zelf de ideale douchegoot samen

Zelf de ideale douchegoot voor uw project samenstellen? Dat kan! Bij DYKA heb je keuze uit vier verschillende PP buitenpotten, een PP standleiding of drie verschillende ABS buitenpotten, twee soorten accessoires en vier typen RVS douchegoten. Daarmee kun  je in totaal maar liefst 32 verschillende douchegoten maken. Daar zit je ideale douchegoot ongetwijfeld ook bij.

Brand en geluidwering

Doorvoeringen en hun sparingen zijn een bedreiging voor de brandwerendheid. Daarom is beveiliging tegen brand onmisbaar. Met behulp van brandmanchetten kun je doorvoeren brandveilig maken. Om warmte en geluid van stromend water te isoleren, kun je de buis omhullen met Dykasol akoestische en/of thermische isolatiematerialen. Dykasol wordt voornamelijk toegepast bij binnenrioleringen van PVC, PE en PP en bij inpandige hemelwaterafvoersystemen zoals bijvoorbeeld Vacurain. Voor een geluiddempend leidingsysteem van PVC of PP, kijk je bij DykaSono en DykaStil.

Van binnen naar buiten

Om de binnenriolering op de buitenriolering aan te laten sluiten, zijn huisaansluitingen nodig. Van een polder expansiestuk dat de grondzetting opvangt, tot ontstoppingsstukken die eenvoudig toegang geven tot de riolering. Daarnaast zijn ook erfscheidingsputten en overgangsstukken onmisbaar, zodat je een verbinding kunt leggen tussen twee soorten materiaal of verschillende diameters.

PE vetafscheiders

Bij bedrijven (bijvoorbeeld cafetaria, restaurants, grootkeukens en bakkerijen) waar vethoudend afvalwater ontstaat, moeten vetafscheidersvolgens NEN-EN1825 worden geplaatst. Met behulp van vetafscheiders worden dierlijke- en plantaardige vetten uit het afvalwater gehaald. Zo kun je verstoppingen en stankoverlast voorkomen. Naast de standaard oplossingen, is DYKA ook in staat om met maatwerk en advies precies de juiste vetafscheider voor jou te produceren.