Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Energietransitie

De transitie naar duurzame energie: samen naar een klimaatneutraal Europa

Momenteel zitten we midden in een energietransitie. Het doel van deze transitie is om van fossiele brandstoffen zoveel mogelijk over te gaan op duurzame energiebronnen. Dat betekent dat we andere middelen in moeten zetten om onze energie uit te halen, zoals zonne-energie en windenergie. Daarnaast is het ook mogelijk om het gasnetwerk te gebruiken om waterstof te transporteren. Al deze ontwikkelingen dragen bij aan het verminderen van onze CO­2 uitstoot te verminderen en uiteindelijk een klimaatneutrale maatschappij te realiseren. 

Duurzaamheid en MVO

Naast de oplossingen die wij bieden om met onze producten bij te dragen aan een CO2 reductie, besteden we ook veel aandacht aan het verduurzamen van ons eigen productieproces. We zijn ons bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving. Daarom willen we hier zo mee omgaan dat de natuurlijke omgeving ook voor de toekomstige generaties behouden blijft. Dit doen we door MVO, duurzaamheid en circulariteit te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten en ons te focussen op een duurzame, leefbare wereld waar sprake is van een optimale balans tussen sociale, ecologische en economische belangen.

Meer weten over onze energietransitie-oplossingen?

Heb je een vraag of wil je weten welke oplossing het beste aansluit bij jouw project? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!