Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Regenwateroplossingen

DYKA biedt met Duborain oplossingen voor het opvangen, transporteren, filteren, gebruiken en infiltreren van regenwater.

Duborain, Infiltratiesystemen

Op zoek naar een compleet systeem voor het transport, de infiltratie en filtering van afgekoppeld regenwater? Dan kiest u voor Duborain. Dit duurzame systeem kenmerkt zich door haar innovatieve en flexibele karakter. De Duborain collectie bestaat uit kwaliteitsproducten, die perfect op elkaar zijn afgestemd en die u eenvoudig kunt aanleggen. DYKA denkt graag mee over innovatieve oplossingen en blijft producten ontwikkelen en verbeteren voor diverse toepassingen. Elke praktijksituatie is anders en vraagt mogelijk om een andere aanpak. Of het nu gaat om een snellere afvoer of het verbeteren van de kwaliteit van het te infiltreren regenwater; DYKA denkt met u mee. Hierdoor zijn wij ondertussen dé leverancier voor diverse ontwikkelaars, provincies, gemeenten en waterschappen.

Altijd een oplossing paraat

Bij DYKA hebben we verstand van de uiteenlopende Nederlandse waterhuishoudingen en waterstromen. Met deze expertise, onze uitgebreide productkennis én technische knowhow, bieden we altijd een slimme oplossing voor transport, opvang, retentie en filtratie en infiltratie van regenwater. Regenwater dat we gescheiden afvoeren komt terecht op de plek waar het hoort, namelijk in de bodem. Dat is niet alleen goed voor de grondwaterspiegel, maar ook voor de rioolwaterzuiveringsinstallaties. Piekbelastingen tijdens regenbuien zijn verleden tijd en het rendement van de RWZI verbetert. Het overstorten van het vuilwaterriool op het oppervlaktewater is hierdoor niet meer nodig.