Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kolken

Bij DYKA kun je helemaal zelf de benodigde straat- of trottoirkolk samenstellen. Dankzij de verschillende keuzeopties is het mogelijk om maar liefst 36 verschillende soorten kolken te creëren. Daarnaast mag ook een peilput niet ontbreken. Deze kun je plaatsen op je terrein, maar ook op je olie- of benzineafscheider en opslagtank. Met vier verschillende soorten PVC en twee soorten PE onderbakken, een eventueel korffilter en zeven verschillende bovenstukken, creëer je bij DYKA 36 verschillende kolken. Een opzetring maakt het mogelijk om de PVC onderbakken te verhogen tot maximaal 50mm. De universele stelring biedt nog meer mogelijkheden. Daarnaast kun je een renovatiering of een op maat gezaagde PVC buis (volwandig, klasse 65 voor ø315mm of klasse 51 voor ø400mm) gebruiken. Daarmee verhoog je de PVC onderbak met meer dan 50mm.
Lees meer

Óók je adres voor peilputten

De DYKA peilput is met name geschikt voor terreinen waar tanks zijn geïnstalleerd, zoals tankstations. Een peilput voorkomt dat de grond onder het tankstation verontreinigd raakt. Je kunt de peilput plaatsen op een verhard of onverhard terrein en in een vloeistofdichte bestrating. De DYKA peilput kan eveneens met een elektrolas of knelfitting worden aangesloten op een olie- en benzineafscheider of op een opslagtank voor gemorste vloeistoffen.