Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab in de woningbouw

  • Ondersteuning in het hele proces: van engineering tot realisatie
  • Eén prefab-partner voor alle leidingsystemen
  • Hogere productiesnelheid en -capaciteit
  • Duurzaam & circulair

Zaagwerk bestellen

Neem contact op

Met het toepassen van prefab in de woningbouw, maak je het bouwproces efficiënter en duurzamer. Zeker in de seriematige woningbouw bespaar je met prefab leidingsystemen veel tijd. Voor iedere situatie bieden wij een oplossing waarmee de handelingen op de bouwplaats aanzienlijk verminderen. Zowel in de nieuwbouw als bij renovatie of transformatie.  

 

Je kunt bij ons terecht voor een complete prefab-oplossing in de vorm van gemonteerde sets, inclusief advies van onze Engineering & Consultancy afdeling, maar ook voor het bestellen van zaagwerk ben je bij ons aan het juiste adres. 

Zaagwerk bestellen

Met ons geautomatiseerde zaagproces zijn we in staat om snel en zeer nauwkeurig te kunnen werken en de buizen op maat gezaagd op locatie te leveren. Onze machines zagen niet alleen, maar schuinen de buizen ook direct aan. Kortom: je bespaart hiermee veel tijd op locatie. Daarnaast blijft ook het zaagafval bij ons in de fabriek, dus minimaliseer je het afval op de bouw. Wij verzamelen het zaagafval om het vervolgens te recyclen en te hergebruiken voor andere kwaliteitsproducten. 

Het bestellen van zaagwerk kan gemakkelijk met behulp van het aanvraagformulier. Download het formulier hieronder

Download aanvraagformulier

Concept, installatie en advies

Op maat gezaagd, compleet gemonteerd of een totaaloplossing inclusief ontwerp en advies van onze Engineering & Consultancy afdeling? De behoefte is afhankelijk van de situatie. Daarom bieden we diverse mogelijkheden, zodat er altijd een pakket aansluit bij jouw behoeften. 

Doorlooptijden

We begrijpen dat het voor de planning van een project belangrijk is om een indicatie te hebben van de doorlooptijd van onze prefab services. Daarom delen we op deze pagina een actueel overzicht van onze doorlooptijden.

Meer over prefab

Prefab DYKA AIR voor project Wonderwoods

&G&S&, bouwcombinatie Wonderwoods en Terberg Totaal Installaties realiseren twee innovatieve, groene woontorens waar wonen en werken samenkomen. Wij dragen bij aan deze visie door het leveren van ons DYKA AIR ventilatiekanalensystemen, waarmee een gezonde en comfortabele leefomgeving voor de bewoners wordt bevorderd.

Lees meer

DYKA AIR Prefab voor Pharos Residence

Bij project Pharos Residence in Zeeuws-Vlaanderen waar 3 appartement complexen met een totaal van 159 appartementen worden ontwikkeld, wordt ons DYKA AIR systeem ingezet om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat. 

Lees meer

Prefab versnelt de bouw van 30 nieuwe appartementen in de blaricummermeent

Voor cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) van de zorginstelling Sherpa worden 30 nieuwbouw appartementen ontwikkeld. De appartementen worden in bouwteam met aannemer van Wijnen gerealiseerd.

Lees meer

NOM-project in woonwijk Quatrebras

Eind 2020 gaf vastgoedontwikkelaar AM het startsein voor de realisatie van een groot NOM project in de toekomstbestendige woonwijk Park Quartrebras, waar het einddoel is om 550 energieneutrale woningen te realiseren.

Lees meer
Meer nieuws