Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

BIM Revit paketten

 Voordelen van BIM Revit pakketten:

  • Dankzij voorgedefinieerde oplossingen maak je snel een correct ontwerp
  • Ontwerpfouten zijn direct inzichtelijk, waardoor faalkosten kunnen verminderen
  • Inclusief een complete materiaallijst voor een snelle bestelling

 

BIM Revit pakketten

Maak gebruik van de BIM Revit pakketten van DYKA en werk eenvoudig en snel. Opdrachtgever, aannemer, architect en installateur beschikken altijd over de juiste en actuele gegevens van het project. En het realistische 3D-ontwerp maakt het ook nog eens visueel.

Registreer je om de pakketten te downloaden. Je kan aangeven dat je een bericht wil ontvangen als er nieuwe pakketten of updates beschikbaar zijn.

Registreer

Heeft u al een account?

BIM-package Solydo EasyFit - Update 24/04/2024

Op deze pagina vind je de download van het BIM-pakket voor ons nieuwe assortiment PP Binnenriolering: Solydo EasyFit. Hiervan is een nieuwe versie geüpload op 24/04/2024. Download de meest recente versie hieronder. 


Downloads

dyka_catalog_meterkast.jpgDYKA Meterkast

DYKA biedt diverse oplossingen voor de realisatie van alle gangbare huis- en NUTS aansluitingen. Dit aanbod varieert van uniforme meterkastvloerplaten tot funderingsdoorvoeren en invoerbochten.

dyka_catalog_PE_1.jpgDYKA PE

PE leidingssystemen zijn de perfecte keuze voor veeleisende installaties. Deze leidingssystemen worden voornamelijk gebruikt in situaties waar een hoge slagvastheid en flexibiliteit nodig zijn.

dyka_catalog_pvc_2.jpgDYKA PVC

Bij ons vindt u een compleet programma buizen en hulpstukken waarmee u PVC afvoerleidingen voor binnenriolering kunt aanleggen.

dyka_catalog_pvchwa.jpgDYKA PVC HWA

DYKA levert diverse PVC buizen voor de afvoer van hemelwater. Dit varieert van vierkante buizen, tot witte of juist grijze varianten in verschillende breedtes.

dyka_catalog_sono_1.jpgDYKA Sono

Geluiddempende PVC binnenriolering. Het systeem beschikt over een alzijdig mofsysteem met gefixeerde rubberring.

dyka_catalog_stil.jpgDYKA Stil

Het geluiddempende PP binnenrioleringssysteem absorbeert het geluid in combinatie met de speciaal ontwikkelde beugels met rubberinlage. Hierdoor is extra akoestische isolatie niet nodig.

vacurain-fix_1.pngDYKA Vacurain Fix

Voor snelle regenwaterafvoer van grote platte daken dankzij het op maat gemaakte Vacurain Fix UV-systeem.

dyka_catalog_vacurain.jpgDYKA Vacurain Flex

Voor snelle regenwaterafvoer van grote platte daken dankzij het op maat gemaakte UV-systeem.

Solydo_collectie_small2.pngPP Solydo buitenriolering

In deze Revit package is het complete assortiment PP Solydo buitenriolering in klasse SN8 opgenomen

Buitenriolering_Ultra-Kyma_1.pngPP UltraKyma buitenriolering

PP UltraKyma buitenriolering

Buitenriolering_PVC_1_4.pngDYKA PVC buitenriolering

Het complete assortiment voor de PVC buitenriolering in klasse SN4 en SN8 in een Revit package. Ook de diverse kleuren buis zijn opgenomen.

PP-wave1_3.pngDYKA PP+ Solydo Easyfit

In dit bestand zijn de nieuwe DYKA PP+ Solydo Easyfit artikelen opgenomen met de diameters 50, 75 en 110 mm. Er wordt gewerkt aan een package met het volledige assortiment.


DYKA AIR is een kunststof ventilatiekanalensysteem voor de woningbouw voor toe- en afvoer van ventilatielucht. Het systeem bestaat uit ovale kanalen, ronde buizen en een uitgebreid hulpstukkenprogramma vervaardigd van slagvast PVC-U.