Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

De zin en onzin van het ontbramen van kunststof buizen

Bij DYKA begrijpen we als geen ander het cruciale belang van ontbramen bij het installeren van kunststof buizen voor riolering en ventilatiekanalen. Het zorgt ervoor dat jouw projecten veilig, duurzaam en efficiënt verlopen. In onze blog willen we benadrukken waarom ontbramen een essentiële stap is voor een professionele installatie.

Lees meer

Bio-circulair PVC voor Breman in Harderwijk

In Harderwijk werkt Breman aan de ontwikkeling van 38 energiezuinige woningen en 28 energiezuinige appartementen. In dit project zijn ze verantwoordelijk voor de W-installatie. Ze maken hiervoor gebruik van bio-circulair PVC. Dat betekent dat voor dit project geen fossiele ethyleen , maar ethyleen van bio-circulaire oorsprong is ingekocht. 

Lees meer

Installatieprocedure voor de Axedo Kolk-onderbak

Axedo kolk-onderbak: betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veelzijdig. Wil jij weten hoe je deze Axedo kolk-onderbak installeert? Bekijk dan dit stappenplan

Lees meer

Prefab DYKA AIR voor project Wonderwoods

&G&S&, bouwcombinatie Wonderwoods en Terberg Totaal Installaties realiseren twee innovatieve, groene woontorens waar wonen en werken samenkomen. Wij dragen bij aan deze visie door het leveren van ons DYKA AIR ventilatiekanalensystemen, waarmee een gezonde en comfortabele leefomgeving voor de bewoners wordt bevorderd.

Lees meer

Regenwaterbeheerpakketten Flexoline betonnen regenwatertanks

Regenwaterbeheer zit in ons DNA. Dagelijks ontwikkelen wij de infrastructuur voor een leefbare stad met veel groen én droge voeten. Vanaf de eerste druppel op het dak tot infiltratie in de bodem. Stel hieronder je eigen regenwaterbeheerpakket samen!

Lees meer

Maatwerk voor hotel NHOW Amsterdam RAI

In Amsterdam is het grootste nieuwbouwhotel van de Benelux gebouwd van 91 meter met maar liefst 650 kamers. Wij waren vroegtijdig betrokken tijdens dit project met onze E&C afdeling en hebben Prefab just in time geleverd!

Lees meer

Regenwaterbeheerpakketten

Regenwaterbeheer zit in ons DNA. Dagelijks ontwikkelen wij de infrastructuur voor een leefbare stad met veel groen én droge voeten. Vanaf de eerste druppel op het dak tot infiltratie in de bodem. Stel hieronder je eigen regenwaterbeheerpakket samen!

Lees meer

Prefab schachten en leidingsets voor Startblock

Om een bijdrage te leveren aan een oplossing voor het woningtekort, realiseert Startblock doorlopend woningen waarmee op een kleine oppervlakte het optimale woongenot behaald kan worden. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van deze woningen door een schacht van ruim 8 meter voor riolering en ventilatie prefab aan te leveren, inclusief bijbehorende leidingsets.

Lees meer

Duurzaam waterbeheer met de Axedo inspectieput

Duurzaamheid en circulariteit staan overal hoog op de agenda, zo ook binnen gemeenten. Benieuwd hoe onze Axedo PP inspectieputten bijdragen aan het creëren van een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving? 

Lees meer

Alles over onze nieuwe vacurain trechter

We hechten veel waarde aan continue kwaliteit en zijn dan ook voortdurend op zoek naar verbeteringen en slimme oplossingen voor onze klanten. Recentelijk hebben we onze Vacurain trechter vernieuwd. Wat er nieuw is aan deze trechter, vertellen we je in deze blog.

Lees meer
1 2 3 4 5 ... 10 Next Page