Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

   

Ventilatiesysteem DYKA Air

Het DYKA Air systeem staat bekend om zijn efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. De kunststof ventilatiekanalen zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzame oplossing. Dankzij het slimme ontwerp is het kunststof ventilatiekanaal eenvoudig te monteren en te reinigen, waardoor onderhoudstijd wordt geminimaliseerd.
Lees meer

Comfortabel binnenklimaat

De DYKA Air ventilatiekanalen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zorgen voor een optimale luchtcirculatie en luchtkwaliteit in gebouwen. In het ontwerp van de kanalen is rekening gehouden met een optimale luchtstroom om zo min mogelijk weerstand te realiseren. Dit in combinatie met de hoogste luchtdichtheidsklasse (Luka D/ ATC1) voorkomt energieverlies en de productie van (te) veel geluid.  Of het nu gaat om een woning, kantoorpand, of industrieel complex, we bieden een breed scala aan ventilatie-oplossingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast beschikt DYKA Air als enige PVC ventilatiesysteem in Nederland over DUBOkeur®, wat betekent dat kiezen voor DYKA Air de meest milieuvriendelijke keuze is. 
 
Kies voor DYKA als jouw betrouwbare partner voor ventilatiesystemen en profiteer van onze uitgebreide kennis met onze afdeling Engineering & Consultancy. Vertrouw op DYKA voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in elk project. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

BIM 3D ontwerp en handige rekentool

Wil je zelf een 3D ontwerp maken? Geen probleem. Al onze kunststof leidingsystemen zijn in BIM geïmplementeerd. Om het inwendige drukverlies van je DYKA Air kanalenstelsel te bepalen, hebben wij een handige rekentool in MS Excel beschikbaar. Zo heb je vooraf alles duidelijk inzichtelijk!