Gereedschappen & Diversen

Gereedschappen & Diversen

DYKA beschikt over álle gereedschappen en diversen die u nodig heeft bij uw montagewerkzaamheden. En deze gereedschappen en benodigdheden verkrijgt u óók in onze praktische vakshops. Het DYKA filiaal is een compacte en overzichtelijke vakwinkel waar u alle benodigdheden voor uw klus kunt vinden. Van gereedschap tot lijm, van duct tape tot markeringslint. En natuurlijk ook alle DYKA leidingen en hulpstukken in diverse soorten en maten. Bent u op weg naar uw klus en haalt u ...

DYKA beschikt over álle gereedschappen en diversen die u nodig heeft bij uw montagewerkzaamheden. En deze gereedschappen en benodigdheden verkrijgt u óók in onze praktische vakshops.

Het DYKA filiaal is een compacte en overzichtelijke vakwinkel waar u alle benodigdheden voor uw klus kunt vinden. Van gereedschap tot lijm, van duct tape tot markeringslint. En natuurlijk ook alle DYKA leidingen en hulpstukken in diverse soorten en maten.

Bent u op weg naar uw klus en haalt u nog even snel producten bij DYKA? Neem dan meteen die lijm mee die net op was, of die nieuwe hamer omdat de steel van uw vorige het heeft begeven. Zo verliest u geen kostbare reis- en werktijd. 
U kunt elke werkdag tussen 06.30 en 17.30 bij een van onze 19 filialen terecht. Vind het filiaal bij u in de buurt.