Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Gereedschappen en diversen

DYKA beschikt over álle gereedschappen en diversen die je nodig hebt bij je montagewerkzaamheden. En deze gereedschappen en benodigdheden verkrijg je óók in onze praktische vestigingen. De DYKA vestiging is een compacte en overzichtelijke vakwinkel waar je alle benodigdheden voor je klus kunt vinden. Van gereedschap tot lijm, van veiligheidshelm tot EHBO-kit. En natuurlijk ook alle DYKA leidingen en hulpstukken in diverse soorten en maten. Vind de vestiging bij jou in de buurt.
Lees meer
Ben je op weg naar je klus en haal je nog even snel leidingen bij DYKA? Neem dan meteen die lijm mee die net op was, of die nieuwe hamer omdat de steel van je vorige het heeft begeven. Zo verlies je geen kostbare reis- en werktijd.

Afhalen of bezorgen?

Je kunt elke werkdag bij een van onze 21 vestigingen terecht. Een groot deel van ons assortiment ligt daar op voorraad. 

Meer weten? 

Alles weten over ons assortiment met gereedschappen en andere benodigdheden? Kijk dan onder “Vind Vestiging” en neem contact op met je dichtstbijzijnde DYKA vestiging.