Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Gereedschappen & Diversen

Gereedschappen

DYKA beschikt over álle gereedschappen en diversen die u nodig heeft bij uw montagewerkzaamheden. En deze gereedschappen en benodigdheden verkrijgt u óók in onze praktische vakshops. Het DYKA filiaal is een compacte en overzichtelijke vakwinkel waar u alle benodigdheden voor uw klus kunt vinden. Van gereedschap tot lijm, van veiligheidshelm tot EHBO-kit. En natuurlijk ook alle DYKA leidingen en hulpstukken in diverse soorten en maten.

Lees meer
Bent u op weg naar uw klus en haalt u nog even snel leidingen bij DYKA? Neem dan meteen die lijm mee die net op was, of die nieuwe hamer omdat de steel van uw vorige het heeft begeven. Zo verliest u geen kostbare reis- en werktijd.

Afhalen of bezorgen?

U kunt elke werkdag tussen 07.00 en 17.00 bij een van onze 19 filialen terecht. Een groot deel van ons assortiment ligt daar op voorraad. Doet u voor 17:00 uur een telefonische, fax- en/of E-Shop- bestelling uit ons standaard assortiment? Dan doen wij ons best uw bestelling de volgende dag bij u op het werk te bezorgen.

Meer weten? 

Alles weten over ons assortiment met gereedschappen en andere benodigdheden? Kijkt u dan onder “Vind Filiaal” en neem contact op met uw dichtstbijzijnde DYKA filiaal.