Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab

Vandaag de dag moet je vaak in een steeds korter tijdsbestek met minder mensen een project realiseren en opleveren. Snel, nauwkeurig en efficiënt werken is daarom essentieel. 

Met DYKA Prefab bieden we al ruim 20 jaar een helpende hand in de woningbouw en de grond-weg- en waterbouw. Van op maat zagen tot de aanlevering van een compleet gemonteerde set: met prefab nemen we zoveel mogelijk voorbereidend werk van je over. We prefabriceren niet alleen, maar onze Engineering & Consultancy afdeling denkt ook graag mee en adviseert waar nodig. 

Download de brochure

Concept, installatie en advies

Op maat gezaagd, compleet gemonteerd of een totaaloplossing inclusief ontwerp en advies van onze Engineering & Consultancy afdeling? De behoefte is afhankelijk van de situatie. Daarom bieden we diverse mogelijkheden, zodat er altijd een pakket aansluit bij jouw behoeften. 

Circulairiteit en duurzaamheid

Herkenbaar? U krijgt nét die ene mooie opdracht binnen maar uw planning zit al helemaal vol. Of de bouwtijd voor een groot nieuwbouwproject is zo kort dat u het met uw team niet lukt om op tijd klaar te zijn. In dit soort situaties biedt DYKA u de helpende hand met prefab.

Waarom kiezen voor DYKA Prefab?

  • Ondersteuning in het hele proces: van engineering tot realisatie
  • Één partner voor alle leidingsystemen
  • Hogere productiesnelheid- en capaciteit
  • Vermindering van de faalkosten
  • Duurzaam & Circulair

Meer over Prefab

Meer nieuws