Er zijn op dit moment technische problemen, waardoor bestellen tijdelijk niet mogelijk is. Er wordt aan gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. 

Vanwege gepland onderhoud is de website zaterdag 2 december tussen 13:30 en 22:00 mogelijk tijdelijk niet bereikbaar. Onze excuses voor eventueel ongemak. 

Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab

Vandaag de dag moet je vaak in een steeds korter tijdsbestek met minder mensen een project realiseren en opleveren. Snel, nauwkeurig en efficiënt werken is daarom essentieel. 

Met DYKA Prefab bieden we al ruim 20 jaar een helpende hand in de woningbouw en de grond-weg- en waterbouw. Van op maat zagen tot de aanlevering van een compleet gemonteerde set: met prefab nemen we zoveel mogelijk voorbereidend werk van je over. We prefabriceren niet alleen, maar onze Engineering & Consultancy afdeling denkt ook graag mee en adviseert waar nodig. 

Download de brochure

Concept, installatie en advies

Op maat gezaagd, compleet gemonteerd of een totaaloplossing inclusief ontwerp en advies van onze Engineering & Consultancy afdeling? De behoefte is afhankelijk van de situatie. Daarom bieden we diverse mogelijkheden, zodat er altijd een pakket aansluit bij jouw behoeften. 

Circulariteit en duurzaamheid

Door de systemen al in de fabriek op maat te maken, houden we het afval van de systemen ook in de fabriek. Dit kunststof 'afval' kunnen we gelijk vermalen en opnieuw gebruiken voor andere systemen. Wanneer de producten nog op maat gemaakt moeten worden op de bouwplaats, komt het afval op de bouwplaats terecht. Dit maakt dat prefab niet alleen een tijdbesparende, maar ook een duurzamere oplossing is.

Waarom kiezen voor DYKA Prefab?

  • Ondersteuning in het hele proces: van engineering tot realisatie
  • Één partner voor alle leidingsystemen
  • Hogere productiesnelheid- en capaciteit
  • Vermindering van de faalkosten
  • Duurzaam & Circulair

Meer weten over prefab?

Heb je vragen of wil je weten welke oplossing het beste past bij jouw project? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

Meer over Prefab

Prefab DYKA AIR voor project Wonderwoods

&G&S&, bouwcombinatie Wonderwoods (Boele en van Eesteren-Kondor Wessels Amsterdam) en Terberg Totaal Installaties realiseren de visie van de Italiaanse architect Stefano Boeri: een moderne en duurzame stad, waar groen en architectuur hand in hand gaan om een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving te creëren.  

Wij dragen bij aan deze visie door het leveren van ons DYKA AIR ventilatiekanalensystemen, waarmee een gezonde en comfortabele leefomgeving voor de bewoners wordt bevorderd.

Lees meer

DYKA AIR Prefab voor Pharos Residence

Bij project Pharos Residence in Zeeuws-Vlaanderen waar 3 appartement complexen met een totaal van 159 appartementen worden ontwikkeld, wordt ons DYKA AIR systeem ingezet om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat. 

Lees meer

Prefab versnelt de bouw van 30 nieuwe appartementen in de blaricummermeent

Voor cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) van de zorginstelling Sherpa worden 30 nieuwbouw appartementen ontwikkeld. De appartementen worden in bouwteam met aannemer van Wijnen gerealiseerd.

Lees meer

NOM-project in woonwijk Quatrebras

Eind 2020 gaf vastgoedontwikkelaar AM het startsein voor de realisatie van een groot NOM project in de toekomstbestendige woonwijk Park Quartrebras, waar het einddoel is om 550 energieneutrale woningen te realiseren.

Lees meer
Meer nieuws