Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab

Vandaag de dag moet je vaak in een steeds korter tijdsbestek met minder mensen een project realiseren en opleveren. Snel, nauwkeurig en efficiënt werken is daarom essentieel. 

Met DYKA Prefab bieden we al ruim 20 jaar een helpende hand in de woningbouw en de grond-weg- en waterbouw. Van op maat zagen tot de aanlevering van een compleet gemonteerde set: met prefab nemen we zoveel mogelijk voorbereidend werk van je over. We prefabriceren niet alleen, maar onze Engineering & Consultancy afdeling denkt ook graag mee en adviseert waar nodig. 

Download de brochure

Concept, installatie en advies

Op maat gezaagd, compleet gemonteerd of een totaaloplossing inclusief ontwerp en advies van onze Engineering & Consultancy afdeling? De behoefte is afhankelijk van de situatie. Daarom bieden we diverse mogelijkheden, zodat er altijd een pakket aansluit bij jouw behoeften. 

Circulairiteit en duurzaamheid

Door de systemen al in de fabriek op maat te maken, houden we het afval van de systemen ook in de fabriek. Dit kunststof 'afval' kunnen we gelijk vermalen en opnieuw gebruiken voor andere systemen. Wanneer de producten nog op maat gemaakt moeten worden op de bouwplaats, komt het afval op de bouwplaats terecht. Dit maakt dat prefab niet alleen een tijdbesparende, maar ook een duurzamere oplossing is.

Waarom kiezen voor DYKA Prefab?

  • Ondersteuning in het hele proces: van engineering tot realisatie
  • Één partner voor alle leidingsystemen
  • Hogere productiesnelheid- en capaciteit
  • Vermindering van de faalkosten
  • Duurzaam & Circulair

Meer weten over prefab?

Heb je vragen of wil je weten welke oplossing het beste past bij jouw project? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

Meer over Prefab

Meer nieuws