Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PE drukleidingsystemen

Op zoek naar een betrouwbaar drukleidingsysteem voor riool, drinkwater of gas? Dan zijn de Bi-axiaal versterkte PE drukleidingsystemen van DYKA iets voor je. Deze drukleidingen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en beschikken over de belastingklassen PN6,3 - PN7,5 - PN10 - PN12,5 en PN16. Naast de leidingen leveren wij ook de bijbehorende hulpstukken en accessoires. DYKA PE drukleidingen zijn voorzien van markeringsstrepen om onderscheid in toepassing aan te geven. Wij gebruiken:

  • Bruine strepen voor riooltoepassingen;
  • Blauwe strepen voor drinkwatertoepassingen;
  • Gele en geel-zwarte strepen voor gastoepassingen.
Lees meer

Verbinding van de leidingen

Je kunt de PE-leidingen verbinden met behulp van elektrolashulpstukken en universele hulpstukken. Om er zeker van te zijn dat je met de beste hulpstukken werkt, bieden wij een aantal hulpstukkenprogramma’s van vooraanstaande leveranciers aan: Plassim, DM/Poly-Fix en Hawle, push-fit systemen voor water en gas. Deze hulpstukken sluiten feilloos aan op de hoogwaardige DYKA-kwaliteiten en vormen daarmee een betrouwbare schakel binnen uw drukleidingsysteem.

Óók uw adres voor accessoires

Een drukleidingsysteem is níets zonder de benodigde accessoires. Daarom kun je bij DYKA terecht voor: haspels, getrokken PE bochten, elektrolas hulpstukken, elektrolasmachine Geïnteresseerd in deze accessoires? Benieuwd naar de mogelijkheden van een PE-bocht op maat? Neem contact op met onze verkoopbinnendienst, tel: 0521-534480. Zij helpen je graag verder!