PE drukleidingsystemen

PE drukleidingsystemen

Op zoek naar een betrouwbaar drukleidingsysteem voor riool, drinkwater of gas? Dan zijn de Bi-axiaal versterkte PE drukleidingsystemen van DYKA iets voor u. Deze drukleidingen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en beschikken over de belastingklassen PN6,3 - PN7,5 - PN10 - PN12,5 en PN16. Naast de leidingen leveren wij ook de bijbehorende hulpstukken en accessoires. DYKA PE drukleidingen zijn voorzien van markeringsstrepen om onderscheid in toepassing aan te geven. Wij gebruiken: &bu...

Op zoek naar een betrouwbaar drukleidingsysteem voor riool, drinkwater of gas? Dan zijn de Bi-axiaal versterkte PE drukleidingsystemen van DYKA iets voor u. Deze drukleidingen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en beschikken over de belastingklassen PN6,3 - PN7,5 - PN10 - PN12,5 en PN16. Naast de leidingen leveren wij ook de bijbehorende hulpstukken en accessoires.

DYKA PE drukleidingen zijn voorzien van markeringsstrepen om onderscheid in toepassing aan te geven. Wij gebruiken:

• Bruine strepen voor riooltoepassingen
• Blauwe strepen voor drinkwatertoepassingen
• Gele en geel-zwarte strepen voor gastoepassingen

Verbinding van de leidingen

U kunt de PE-leidingen verbinden met behulp van elektrolashulpstukken en universele hulpstukken. Om er zeker van te zijn dat u met de beste hulpstukken werkt, bieden wij een aantal hulpstukkenprogramma’s van vooraanstaande leveranciers aan: Plassim, DM/Poly-Fix en Hawle, push-fit systemen voor water en gas. Deze hulpstukken sluiten feilloos aan op de hoogwaardige DYKA-kwaliteiten en vormen daarmee een betrouwbare schakel binnen uw drukleidingsysteem.

Óók uw adres voor accessoires

Een drukleidingsysteem is níets zonder de benodigde accessoires.
Daarom kunt u bij DYKA terecht voor: haspels, getrokken PE bochten, elektrolas hulpstukken, elektrolasmachine

Geïnteresseerd in deze accessoires? Benieuwd naar de mogelijkheden van een PE-bocht op maat? Neem contact op met onze verkoopbinnendienst, tel: 0521-534480. Zij helpen u graag verder!