Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PVC leidingsystemen

Op zoek naar PVC leidingsystemen voor buitenriolering? Kies dan voor de Ultra-3 Recycline voor een betrouwbare en duurzame oplossing. Uniek aan de Ultra-3 Recyline buizen voor de PVC leidingsystemen is de opbouw. Deze bestaat uit een binnen- en buitenlaag van nieuwe kunststof en een kernlaag van geschuimd gerecycled materiaal. Door de toepassing van minstens 40% recyclaat maak je gebruik van een duurzame oplossing voor jouw leidingsystemen. Zonder in te leveren op kwaliteit.
Lees meer
Onze PVC leidingsystemen voor buitenriolering staan bekend om hun betrouwbaarheid, lange levensduur en uitstekende prestaties, en zijn geschikt voor zowel druk- als afvoertoepassingen. Of het nu gaat om riolering, drainage of watervoorziening, DYKA's 3-laagse PVC leidingsystemen bieden de flexibiliteit en efficiëntie die je zoekt.
Kies voor DYKA en profiteer van geavanceerde technologieën en betrouwbare producten voor jouw bouw- en infrastructuurbehoeften.