Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Buitenriolering

Buitenriolering begint op de erfgrens van gebouwen en woningen. Door dit systeem wordt het vuilwater uit woningen en bedrijven getransporteerd naar rioolwaterzuiveringsinstallaties. Een betrouwbaar systeem van hoge kwaliteit is essentieel en voorkomt verstoppingen en overlast. Lees hier meer over onder andere belastingen bij vrij verval riolering, de erfscheiding- en ontlastput en belangrijke zaken met betrekking tot het onderhoud.

Meer weten over onze oplossingen voor buitenriolering?

Heb je vragen of wil je weten of wij de oplossing hebben voor jouw project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Alles over buitenriolering

PE mantelbuizen van DYKA voor nieuw viaduct Schiphol

Voor het project Voltooiing Dubbele Rijbaanstelsel (VDR) van Schiphol was nu het extra Avioduct aan de beurt. Heijmans schakelde DYKA in voor de mantelbuizen van de bekabeling. 

Lees meer

DYKA Grip Gierlebaan

Op de Gierlebaan tussen gemeente Lille en Gierle saneerde aannemer Dierckx NV uit Balen een waterleiding van 3,6 km. DYKAGrip bleek een uitstekende trekvaste koppeling voor dit specifieke proces, samen de PVC bochten.

Lees meer

PP Solydo voor herinrichting Elizabethlaan te Knokke-Heist

Om het groene karakter te verhogen, werd beslist om de Elizabethlaan te Knokke te vernieuwen. Meteen werd ook de riolering onder handen genomen. Aannemer Willemen Infra installeerde zo’n 1.000 meter DYKA PP Solydo.

Lees meer

Hoe installeer ik een huisaansluiting op een Prefit inlaat?

Deze praktische handleiding voor het installeren van een huisaansluiting is van toepassing op een Prefit inlaat, knevelinlaat zonder zetting, Ultra Kyma inlaat en een betoninlaat. 

Lees meer

De voordelen van Solydo

Het Solydo PP systeem biedt vele voordelen. Daardoor is het één van de sterkste multipurpose afvoersystemen op de markt. Ontdek de pluspunten.

Lees meer

Mantelbuizen voor verbreding A27 Houten-hooipolder

De oplossing voor de verbreding van de A27 waar BAM een 50 Kv-kabel moest verlegging vanwege de ligging, was een ondergrondse boring! Daarom mochten wij voor dit project 17.000M PE buizen leveren in diverse diameters.

Lees meer

Maatwerk Axedo 800 putten voor Veersepoort in Middelburg

Op de groene locatie, Veersepoort 5, worden 75 eengezinswoningen en 33 appartementen ontwikkeld. Bij de aanleg van de buitenriolering heeft Sinkegroep Infra BV gebruik gemaakt van onze Axedo 800 inspectieputten.

Lees meer
Meer nieuws