Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Ruim 127.00m2 droge daken dankzij Vacurain Flex in Boekarest

In Roemenië worden vaak zeer grote industriële complexen gebouwd. Onze klant CTP heeft samen met aannemer Ness Project Europe en installateur Xandranet een nieuw logistiek centrum geplaatst in Boekarest. Dit gebouw heeft een dakoppervlakte van 127.694 m²; ongeveer 18 voetbalvelden. Een dakoppervlak van deze omvang vereist een goed regenwaterafvoer systeem. Zo blijven de liters regenwater niet op het dak liggen en wordt overbelasting en instorting van het dak voorkomen.

Persoonlijk contact, meedenken met de klant

CTP werkt al jaren samen met DYKA. “De service die we aanbieden is zeer belangrijk voor onze klanten”, legt Nicolae Pisel, Technical Sales Manager bij DYKA Roemenië uit. “In dit domein is het belangrijk om de ontwerpen en herontwerpen snel en nauwkeurig aan te leveren. Ook nemen we altijd een kijkje op de werf om te zien of alles goed verloopt. Dit wordt erg gewaardeerd door de klanten.”

De klant en de installateur kiezen al jaren voor ons UV-systeem Vacurain Flex, gemaakt van PVC. Deze keuze is niet voor de hand liggend, aangezien de meeste installateurs werken met een UV-systeem van PE. PE is namelijk het meest bekend, en daarom de meest voor de hand liggende keuze. Waarom deze klant en installateur toch overtuigd konden worden van PVC van DYKA? “Vacurain Flex heeft een zeer eenvoudige fixering vanwege de open J-beugels” vertelt Nicolae. “Daarnaast heeft het systeem passende daktrechteroplossingen die gemakkelijk te installeren door het klikmontage systeem. Dit allemaal zorgt ervoor dat de installatie sneller gaat en dat de kosten optimaal zijn.”