Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

1,5 KM DYKA AIR buizen voor de Koninklijke Landmacht

Goede ventilatie is overal belangrijk, dit bewijst Defensie. Eind oktober 2020 heeft de Koninklijke Landmacht gekozen voor ons DYKA AIR systeem als ventilatiesysteem in hun tijdelijke containerchalets in Afghanistan. 

Lees meer

Aannemer Jorritsma bouw kiest voor DYKA AIR

Aannemer Jorritsma Bouw heeft aan de rand van de historische binnenstad van Bolsward, 39 appartementen gerealiseerd. In deze appartementen is ons DYKA AIR ventilatiekanalensysteem toegepast voor een goed binnenklimaat.

Lees meer

Zuidberg investeert in constructieve toekomst

Na de overname van Staalservice Lelystad verhuisde Zuidberg Staalservice BV naar een nieuwe productielocatie. Voor de hemelwaterafvoer van het ruim 11.000 m2 dakoppervlak is gekozen voor Vacurain. 

Lees meer

Hoe installeer ik een huisaansluiting op een Prefit inlaat?

Deze praktische handleiding voor het installeren van een huisaansluiting is van toepassing op een Prefit inlaat, knevelinlaat zonder zetting, Ultra Kyma inlaat en een betoninlaat. 

Lees meer

Axedo 800 inspectieputten voor de Loveldlaan in Aalter België

In de Loveldlaan in Aalter, waren wegen- en rioleringswerken nodig in opdracht van het lokaal bestuur Aalter. Onze Axedo 800 inspectieputten zijn bij dit project ingezet door een ruimtegebruik voor de installatie.

Lees meer

Hemelwaterafvoer nieuwe bedrijfshal Van der Sluis Constructie

Door een uitbreiding van Van der Sluis Technische Bedrijven, wordt er een nieuwe bedrijfshal gebouwd met een oppervlak van 7200 m², waar een snelle hemelwaterafvoer noodzakelijk is. De oplossing: onze Vacurain Fix!

Lees meer

Een optimale infiltratievoorziening voor zwembad Plopsaqua

Eind 2020 werden de deuren van het nieuwe waterpretpark Plopsaqua geopend. Voor de optimalisatie van het hemelwatersysteem (inclusief infiltratie) en het vuilwatersysteem hebben wij ondersteuning geboden.

Lees meer

EDCO Deurne

In Deurne bouwt EDCO een nieuw distributiecentrum om de ruim 20.000 verschillende producten van het internationaal opererende bedrijf te verzamelen en te distribueren. Voor hemelwaterafvoer wordt ons Vacurain-systeem ingezet.

Lees meer

Duurzame renovatie van 3 studentenflats in Groningen

Drie studentenflats in Groningen worden getransformeerd tot duurzame en energiezuinige flats. Voor de binnenriolering is de keuze gevallen op ons stille DykaSono systeem.

Lees meer

Bouwrijp maken De Klamp fase 2 met Prefit te Leeuwarden

Om fase 2 van het volledige nieuwe buurtschap de Klamp in Leeuwarden bouwrijp te maken, is er gebruik gemaakt van onze DYKA Prefit service voor de aanleg van de riolering. Wat een behoorlijke tijdwinst heeft opgeleverd.

Lees meer