Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

Aannemer Jorritsma bouw kiest voor DYKA AIR

Aannemer Jorritsma Bouw heeft aan de rand van de historische binnenstad van Bolsward, 39 appartementen gerealiseerd. In deze appartementen is ons DYKA AIR ventilatiekanalensysteem toegepast voor een goed binnenklimaat.

Lees meer

Zuidberg investeert in constructieve toekomst

Na de overname van Staalservice Lelystad verhuisde Zuidberg Staalservice BV naar een nieuwe productielocatie. Voor de hemelwaterafvoer van het ruim 11.000 m2 dakoppervlak is gekozen voor Vacurain. 

Lees meer

Hoe installeer ik een huisaansluiting op een Prefit inlaat?

Deze praktische handleiding voor het installeren van een huisaansluiting is van toepassing op een Prefit inlaat, knevelinlaat zonder zetting, Ultra Kyma inlaat en een betoninlaat. 

Lees meer

Hoe verlijm je DYKA AIR PVC ventilatiekanalen

Het maken van goede verbinding tussen een DYKA AIR buis en hulpstuk met PVC lijm vereist een nauwkeurige manier van werken. Wij adviseren je over de beste manier om DYKA AIR te verlijmen. 

Lees meer

Floating Solar

Floating Solar is een expert en leverancier die drijvende zonne-eilanden leveren.  Gezamenlijk hebben we besloten PE buizen in te zetten om de drijflichamen van het zonne-eiland te realiseren. 

Lees meer

Kant en klare badkamer in 16 uur met MyCuby

Modulaire woningbouw gebeurd steeds vaker in de bouwsector. MyCUBY is gespecialiseerd in het maken van complete badkamers en toiletruimtes. In hun productiehal wordt een kan-en-klare badkamer al in 16 uur geproduceerd.

Lees meer

De 8 voordelen van DYKA AIR

Of het nu gaat om het extra comfort voor de eindgebruiker, om lagere beheerkosten voor de gebouweigenaar of tijd- en kostenbesparing voor de installateur en aannemer: DYKA AIR biedt tal van voordelen!

Lees meer

Het belang van goede ventilatie

Naast kosten en duurzaamheid, zou ook gezondheid een standaard aandachtstpunt moeten zijn wanneer er gebouwd wordt. Mensen hebben enorm veel baat bij goede ventilatie. In dit artikel vertellen we er meer over.

Lees meer

Welk UV-systeem is het beste voor jouw project?

Het beheer van regenwater begint bij het opvangen en afvoeren. Wij bieden de keuze tussen Vacurain Fix (PE) en Vacurain Flex (PVC) en lichten in deze blog het verschil tussen deze twee verder toe. 

Lees meer

De voordelen van Solydo

Het Solydo PP systeem biedt vele voordelen. Daardoor is het één van de sterkste multipurpose afvoersystemen op de markt. Ontdek de pluspunten.

Lees meer