Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

Waarom voeren wij kwaliteitscontroles uit?

Elke dag is ons team van controleurs bezig met het uitvoeren van testen op de geproduceerde producten. Waarom wordt er zoveel aandacht besteed aan kwaliteit?

Lees meer

Blik vs. Kunststof: welk materiaal is het meest geschikt voor jouw project

Bij de aanleg van ventilatiesystemen is er een ruime keuze in materialen, zoals blik en hard kunststof. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillen tussen de materialen en het geschikte materiaal voor jouw project.

Lees meer

Duurzame en snelle Prefab oplossing vernieuwing Amstelveenlijn

De veelgebruikte Amstelveenlijn was dringend aan vernieuwing toe. Tijdens dit project waren wij vroegtijdig betrokken met onze E&C afdeling en werden onze Prefab leidingen ingezet vanwege tijdsdruk en grootte van het project. 

Lees meer

Een optimale infiltratievoorziening voor zwembad Plopsaqua

Eind 2020 werden de deuren van het nieuwe waterpretpark Plopsaqua geopend. Voor de optimalisatie van het hemelwatersysteem (inclusief infiltratie) en het vuilwatersysteem hebben wij ondersteuning geboden.

Lees meer

Hemelwaterafvoer nieuwe bedrijfshal Van der Sluis Constructie

Door een uitbreiding van Van der Sluis Technische Bedrijven, wordt er een nieuwe bedrijfshal gebouwd met een oppervlak van 7200 m², waar een snelle hemelwaterafvoer noodzakelijk is. De oplossing: onze Vacurain Fix!

Lees meer

Samenwerking met Heesakkers Installatietechniek: DYKA de perfecte partner

De juiste leverancier vinden die aan jouw wensen voldoet is belangrijk. Heesakkers heeft deze keuze lang geleden gemaakt en is nog steeds uitermate tevreden over de samenwerking met ons. 

Lees meer

1,5 KM DYKA AIR buizen voor de Koninklijke Landmacht

Goede ventilatie is overal belangrijk, dit bewijst Defensie. Eind oktober 2020 heeft de Koninklijke Landmacht gekozen voor ons DYKA AIR systeem als ventilatiesysteem in hun tijdelijke containerchalets in Afghanistan. 

Lees meer

Duurzame renovatie van 3 studentenflats in Groningen

Drie studentenflats in Groningen worden getransformeerd tot duurzame en energiezuinige flats. Voor de binnenriolering is de keuze gevallen op ons stille DykaSono systeem.

Lees meer

Axedo 800 inspectieputten voor de Loveldlaan in Aalter België

In de Loveldlaan in Aalter, waren wegen- en rioleringswerken nodig in opdracht van het lokaal bestuur Aalter. Onze Axedo 800 inspectieputten zijn bij dit project ingezet door een ruimtegebruik voor de installatie.

Lees meer

5.000 infiltratiekratten bij uitbreiding van Vostermans Companies

Voor uitbreiding van Vostermans Companies BV uit Venlo, hebben wij 5.000 infiltratiekratten geleverd. De nieuwe fabriekshallen hebben een oppervlakte van 10.000m2, de kratten zorgen voor een optimale opslag.

Lees meer