Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

Vacurain flex voor Eduards Trailer Factory

In Lommel werd begin 2021 de nieuwe fabriek van Eduards Trailer Factory gebouwd met een oppervlakte van 21.800 m². DYKA werd aangeschreven in een vroeg stadium voor alles wat betreft afvoer van regenwater en vuilwater.

Lees meer

Opvang & infiltratie: Roof - to - River megaproject Soenen - fase 2

In Dilsen-Stokkem bouwt de West-Vlaamse kartonproducent Soenen – met hoofdaannemer Vulsteke Bedrijfsgebouwen – een nieuwe fabriek van 113.000 vierkante meter. Een dergelijke oppervlakte vraagt om een doordachte analyse en aanpak met betrekking tot het regenwaterbeheer, dit voor zowel de opvang als de verwerking ervan.

Lees meer

Duurzaam regenwaterbeheer met regenwaterinfiltratie in Hoogeloon

Gemeente Bladel heeft de klimaatadaptie hoog op de agenda staan. Daarom wordt er  hard gewerkt aan het afkoppelen van het regenwater. Wij leveren voor dit project onze Ultra-3 Recyline IT-buizen.

Lees meer

Project energietransitie: HKZ Maasvlakte

Op zee ligt het Windpark Hollandse Kust Zuid, waar duurzame windenergie gewonnen wordt. Wij maakten een kabelverbinding van het windpark naar stations op land. Een mooie uitdaging waar we je graag meer over vertellen.

Lees meer

Hoe stel ik een Axedo inspectieput samen?

De Axedo inspectieput is een modulaire put. Het lage gewicht van de onderdelen vergemakkelijkt het monteren van de inspectieput. Met dit stappenplan wordt de montage nog eenvoudiger.

Lees meer

Hoe maak je een betrouwbare verbinding met PVC lijm?

Het maken van goede verbinding tussen een PVC buis en hulpstuk met PVC lijm vereist een nauwkeurige manier van werken en vakkennis.  In deze how-to geven we advies over het maken van een betrouwbare lijmverbinding. 

Lees meer

Waarom voeren wij kwaliteitscontroles uit?

Elke dag is ons team van controleurs bezig met het uitvoeren van testen op de geproduceerde producten. Waarom wordt er zoveel aandacht besteed aan kwaliteit?

Lees meer

Blik vs. Kunststof: welk materiaal is het meest geschikt voor jouw project

Bij de aanleg van ventilatiesystemen is er een ruime keuze in materialen, zoals blik en hard kunststof. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillen tussen de materialen en het geschikte materiaal voor jouw project.

Lees meer

Samenwerking met Heesakkers Installatietechniek: DYKA de perfecte partner

De juiste leverancier vinden die aan jouw wensen voldoet is belangrijk. Heesakkers heeft deze keuze lang geleden gemaakt en is nog steeds uitermate tevreden over de samenwerking met ons. 

Lees meer

1,5 KM DYKA AIR buizen voor de Koninklijke Landmacht

Goede ventilatie is overal belangrijk, dit bewijst Defensie. Eind oktober 2020 heeft de Koninklijke Landmacht gekozen voor ons DYKA AIR systeem als ventilatiesysteem in hun tijdelijke containerchalets in Afghanistan. 

Lees meer