Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Ventilatie

DYKA: Al ruim 10 jaar dé totaalleverancier voor ventilatie-oplossingen

Een gezond binnenklimaat is van groot belang, zeker in de moderne woningbouw met z’n hoge isolatiewaarden. Dit vraagt om een verfrissende kijk op ventilatiekanalen: betere prestaties, betaalbaar en makkelijk te installeren. Wij helpen je deze uitdaging aan te gaan met hét systeem voor een gezond binnenklimaat: DYKA AIR. Met de betrouwbaarheid van robuuste kunststof kanalen en een innovatief inwendig ontwerp.

Een optimaal systeem

De hulpstukken van DYKA AIR hebben ronde, vloeiende richtingsveranderingen voor het beter geleiden van de lucht. Dat betekent dat er bij DYKA AIR minder energie nodig is om dezelfde hoeveelheid lucht door het systeem te transporteren. Kortom: de vloeiende ovale vorm van DYKA AIR zorgt voor een efficiënt ventilatiesysteem met minder drukverlies, minder geluid én minder energieverlies.

De ovale ventilatiekanalen zijn daarnaast perfect instortbaar door de geringe hoogte en goed toepasbaar bij kleine en grote woningen, flats en appartementen.

Waarom kiezen voor DYKA AIR?

  • Al 10 jaar het bewezen ventilatiesysteem
  • Geisoleerd verkrijgbaar voor WTW-systemen
  • Geluidsarm
  • Snel en gemakkelijk te installeren
  • LUKA D, ATC1 en voldoet aan de BENG richtlijnen

DUBOkeur

DYKA AIR heeft als enige ventilatiekanalensysteem het DUBOkeur® (hét keurmerk voor duurzame producten). Voor dit duurzaamheidskeur komt uitsluitend het meest milieuvriendelijke product binnen een bepaalde toepassing in aanmerking. Werken met DYKA AIR is dus ook een duurzame keuze!

Meer weten over DYKA AIR?

Heb je vragen of wil je weten of DYKA AIR dé ventilatie-oplossing is voor jouw project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!