Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kabelbeschermingsbuizen, DYKA Flex

Tijdens het bouwen van een woning moet er de nodige sparing in het beton gecreëerd worden voor de leidingen. Met de DYKA Flex kabelbeschermingsbuizen is dit eenvoudig te realiseren.
Lees meer
Deze bescherming voor de buizen is vervaardigd uit PE en hierdoor ook eenvoudig te verwerken bij lagere temperaturen. De buitenzijde van de DYKA Flex kabelbeschermingsbuizen is voorzien van een geribbelde zijde, zodat er minder frictie ontstaat in de bochten. Na het instorten van de vloer, kan de betreffende leiding (zoals een antennekabel voor de internetverbinding) eenvoudig door de holle ruimte getrokken worden. Voorkom hak- en breekwerk door vooraf DYKA Flex kabelbeschermingsbuizen aan te leggen in de woning en hier in een later stadium door te trekken. Leg de buizen altijd aan zonder onderbreking om situaties als kortsluiting te voorkomen. In het assortiment van DYKA vind je deze bekabeling in de diameters Cu 12 mm tot en met Cu 42 mm. Deze worden geleverd op rol.