Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

In sommige gebouwen, zoals ziekenhuizen, bejaardentehuizen, hotels, scholen, vliegvelden en andere openbare ruimtes gelden hoge veiligheidseisen. In dit soort situaties wordt steeds vaker een halogeenvrije elektroinstallatie voorgeschreven. DYKA is hét adres voor de aanschaf van deze halogeenvrije installatiematerialen. De voordelen van halogeenvrij elektro installatiemateriaal: bestand tegen hogere temperaturen; minder rookontwikkeling; lagere omgevingstemperatuur. Halogeenvrije materialen branden moeilijker. Daardoor zal de omgevingstemperatuur minder snel oplopen. Het voordeel? Reddingswerkers kunnen hun werk beter doen en de kans op een 'flash-over' (spontane materiaalbrand door hoge temperaturen) is een stuk kleiner.
Lees meer

Ga voor nog minder rookontwikkeling met ‘Low Smoke’

Bij brand ontstaat er binnen een korte tijd een maximum aan rookontwikkeling. Daardoor worden zichtmogelijkheden beperkt en loopt het zicht terug tot slechts 10% (90% rookgasdicht). De ‘Low Smoke’ installatiematerialen van DYKA geven daarentegen een zicht van 70% (30% rookgasdicht). Vluchtwegen zijn daardoor beter zichtbaar en sneller vindbaar.

Elektro veilig en vertrouwd verwerkt

Voor de aanleg van elektro-installaties levert DYKA een compleet programma PVC buizen en hulpstukken. Deze voldoen stuk voor stuk aan de KEMA kwaliteitseisen. Naast de reguliere buizen en hulpstukken bieden wij ook een aantal specifieke oplossingen: PVC elektro installatiebuis Deze buis is speciaal bestemd voor situaties waarin een hoge slagvastheid gewenst is.
 

Flexibele installatiebuis

Zijn er veel bochten aanwezig? Dan biedt onze flexibele installatiebuis uitkomst.