Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PVC buizen regenwaterafvoer

DYKA levert diverse soorten PVC buizen voor de regenwaterafvoer. Dit varieert van vierkante buizen, tot ronde witte buizen of juist grijze varianten in verschillende breedtes. Zo is er een geschikte HWA-oplossing voor elk dak. Alle buizen en bevestigingsmaterialen zijn gemaakt van PVC. Voor een juiste werking van de regenwaterafvoer biedt DYKA verder nog hulpstukken als loofafscheiders en sifons voor het filteren van afval en tegengaan van stank.
Lees meer

Witte of grijze regenpijp

Bij nieuwe woningen worden steeds vaker witte regenpijpen toegepast. Deze zorgen voor een strakke afwerking van een vaak moderne gevel. De meest gebruikte kleur voor hemelwaterafvoer is grijs. DYKA biedt dan ook een zeer breed assortiment grijze regenbuizen, zowel in standaard PVC als in Slagvast PVC en voorzien van KOMO keur. 

Loofafscheiders en sifons

Bladeren en takjes die uit de regengoot meespoelen in de regenpijp, worden vanzelf uitgeworpen door het gebruik van een loofafscheider. HWA sifons zijn bedoeld als stankafsluiter tussen hemelwaterafvoer en riolering. Het rioolsifon is voorzien van waterslot. Met behulp van inzetverloopringen kun je het rioolsifon aansluiten op HWA buizen van 70, 80 en 100mm.