check Producten op Voorraad
check Sterk in Maatwerk
check Technisch Advies

PVC hemelwater afvoeren

PVC hemelwater afvoeren

DYKA levert diverse PVC buizen voor de afvoer van hemelwater. Dit varieert van vierkante buizen, tot witte of juist grijze varianten in verschillende breedtes. Daarnaast mogen ook de loofafscheiders en sifons niet in ons assortiment ontbreken.

Wilt u de regenpijp mooi weggewerken in de gevel? Dan is de vierkante PVC buis een prachtig alternatief. DYKA biedt een breed assortiment vierkante buis- en hulpstukken in breedtes van 80mm en 100mm. Met verloopstukken kunt u de overgang naar de ronde buis maken. De vierkante beugel met kliksysteem zorgt voor een betrouwbare bevestiging aan de gevel.

Lees meer

Witte of grijze regenpijp

Bij nieuwe woningen worden steeds vaker witte regenpijpen toegepast. Deze zorgen voor een strakke afwerking van een vaak moderne gevel. 
De meest gebruikte kleur voor hemelwaterafvoer is grijs. DYKA biedt dan ook een zeer breed assortiment grijze regenbuizen, zowel in standaard PVC als in Slagvast PVC en voorzien van KOMO keur. 

Loofafscheiders en sifons

Bladeren en takjes die uit de regengoot meespoelen in de regenpijp, worden vanzelf uitgeworpen door het gebruik van een loofafscheider. 

HWA sifons zijn bedoeld als stankafsluiter tussen hemelwaterafvoer en riolering. Het rioolsifon is voorzien van waterslot. Met behulp van inzetverloopringen kunt u het rioolsifon aansluiten op HWA buizen van 70, 80 en 100mm.