Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Drinkwater in de woning

Om het drinkwater uiteindelijk uit de kraan te laten stromen, heb je een betrouwbaar systeem nodig. We bieden diverse oplossingen van Henco en TECE voor het vervoeren van warm en koud drinkwater. Van meerlagenbuizen tot pershulpstukken en flexibele schuifhulssystemen.

Henco 

Henco biedt een duurzame en complete drinkwateroplossing. Het assortiment van Henco leidingsystemen met PE-Xc/AL/PE-Xc buizen- en kunststoffen PVDF koppelingen is geschikt voor warm en koud drinkwater en gas. De meerlaagse buizen zijn opgebouwd uit een laag vernet of versterkt polyethyleen (PE-Xc) met een aluminium kern. De speciale verbindingslaag van de binnen- en buitenbuis zorgt voor een homogene verbinding in de leidingsystemen. Het resultaat? Een zuurstofdichte buis met een lage uitzettingscoëfficiënt van (0,025 mm/mK) die bovendien bestand is tegen corrosie en chemische invloeden. 

Pershulpstukken en gereedschappen 

Gebruik voor een betrouwbare verbinding van meerlaagse buizen de Henco pershulpstukken die voldoen aan strenge hygiënische eisen en bestand zijn tegen hoge druk en temperaturen. De Henco hulpstukken zijn gemaakt van PVDF: een ijzersterk, flexibel en chemisch resistent polymeer. Daarnaast vind je in het assortiment ook diverse bevestigingsmaterialen en gereedschappen, zoals een persmachine voor optimale verbinding. 

Voordelen van de Henco systemen voor waterleidingen:

  • Gemakkelijk te installeren
  • Duurzaam en hygiënisch
  • 100% zuurstofdicht
  • Hoogkwalitatief
  • Corrosiebestendig

Henco Vision, voor snelle montage

Het assortiment Henco Vision bestaat uit push-fit hulpstukken en push-fit verdelers, eveneens vervaardigd uit het hoogwaardige kunststof PVDF. In de basis hebben de verdelers twee of drie aansluitingen, maar door de toepassing van het aansluitstuk is verlenging mogelijk. De aansluitbochten van 90° kunnen in elke richting gedraaid worden. Hierdoor zijn de producten van Henco Vision een uitstekende oplossing wanneer het gaat om montage in kleine ruimtes of moeilijk bereikbare plekken.

TECE

TECE biedt betrouwbare oplossingen voor leidingsystemen. In ons assortiment vind je het schuifhulssysteem TECEflex, een universeel inzetbaar installatiesysteem dat bestaat uit één buizensysteem en één type fitting voor de aanleg van drinkwaterleidingen, verwarming, perslucht- en gasleidingen in de woningbouw. Ontdek daarnaast ook TECElogo, een handig systeem voor eenvoudige installatie met de hand. Je hebt geen persgereedschap meer nodig.

TECEflex - Het universeel toepasbare leidingsysteem met schuifhulzen

  • Geschikt voor drinkwater-, verwarming- en persluchtinstallaties
  • Uitgebreid assortiment met componenten en fittingen
  • Fittingen in brons, messing en kunststof
  • PPSU fittingen Beschikbaar in 16 - 40 mm