Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Geluiddempend, DykaSono

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en geluidsarm binnenrioleringsysteem? Kies dan voor onze geluiddempende PVC-binnenriolering met alzijdig mofsysteem ‘DYKASono’. Deze binnenriolering is volledig uitgevoerd in PVC en gebaseerd op de wensen van Nederlandse installateurs en voorschrijvers. Het resultaat? Een innovatief product waar elke gebruiker blij van wordt. Het systeem is uitvoerig getest door geluidstechnisch adviesbureau Peutz én opgenomen in Sound SpotSim. Of je nu installateur, architect of adviseur bent; de topprestaties en kostenefficiency van DYKASono overtuigen iedereen. Het systeem bestaat geheel uit PVC en beschikt over een alzijdig mofsysteem met gefixeerde rubberen ring.
Lees meer
Interesse in DYKASono? Download de folder of technische documentatie en maak kennis met dit spraakmakende systeem waar iedereen stil van wordt. Bekijk ook de prefab mogelijkheden.