Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Duurzaamheid

We leven in een voortdurend veranderende wereld. DYKA Group biedt daarin oplossingen met toegevoegde waarde voor groeiende behoeften in verband met verstedelijking, de enorme energie-uitdaging, een toenemende schaarste en overvloed aan water, klimaatverandering en een steeds grotere vraag naar een comfortabelere, gezondere en veiligere lifestyle. We hebben ons duurzaamheidsprogramma gegroepeerd in drie belangrijke aandachtsgebieden, die verschillende SDG’s omvatten.

SDG's

Ons duurzaamheidsprogramma is afgestemd op de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN, de zogeheten SDG’s. Deze zijn in 2015 door de Algemene Vergadering van de VN aangenomen en moeten in 2030 gerealiseerd zijn. Ze zijn gericht op het creëren van een betere en duurzame toekomst voor iedereen. Er zijn in totaal 17 ’SDG’s en na zorgvuldige analyse en overleg hebben wij in totaal negen  SDG’s geselecteerd die wij het meest direct kunnen beïnvloeden via onze activiteiten.

Meer weten?

Heb je vragen over onze duurzaamheidsstrategie of wil je meer weten? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.