Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Henco Floor vloerverwarming

Een eersteklas vloerverwarmingsysteem aanschaffen, maar wel bij een betrouwbare en servicegerichte partij? Dan kun je bij DYKA terecht. We zijn namelijk leverancier van Henco Floor. De voordelen van vloerverwarming ten opzichte van traditionele CV systemen zijn enorm, maar vloerverwarming valt of staat met kwaliteit. En op dat vlak heeft DYKA een naam en een reputatie hoog te houden. Daarom levert DYKA het beste vloerverwarmingsysteem: Henco Floor. 

 

Lees meer

Waarom Henco vloerverwarming

Het kiezen voor vloerverwarming ten opzichte van centrale verwarmingssystemen kent verschillende voordelen. Zo zorg je met vloerverwarming voor gelijkmatige warmteverdeling, bespaar je ruimte door de afwezigheid van radiatoren en is het een energiezuinige oplossing. Zeker wanneer je dit combineert met duurzame energiebronnen zoals een warmtepomp. Henco is een betrouwbare en kwalitatieve leverancier van vloerverwarming onder de naam Henco Floor. 

DYKA en HencoFloor zorgen samen voor professionele ondersteuning door een ervaren engineeringafdeling. Je kunt vertrouwen op gedetailleerd technisch advies. Geef ons je projectgegevens door en DYKA vertaalt dit in een overzichtelijke stuklijst.