Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

Hoe ontwerp je een goed UV-systeem volgens NEN 3215 en NTR 3216?

Leen Baijense, Product Manager bij DYKA, legt je graag uit hoe onze UV-systemen worden ontworpen waarin NEN 3215 als wel de technische richtlijn NTR 3216 worden aangehouden.

Lees meer

Hoe installeer je een UV-systeem voor een groot industrieel complex?

Als Technical Sales Managers zijn we veel bezig met onze UV-systemen, Vacurain Fix en Vacurain Flex. Wij vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het installeren van een UV-systeem. 

Lees meer

Rioolstelsels

In de moderne rioleringsstelsels zijn meerdere varianten te herkennen. We beschrijven er drie: het gescheiden stelsel, het verbeterde gescheiden stelsel en het gemengde stelsel.

Lees meer

Plaatsingsvoorschriften infiltratiekratten

Voor het plaatsen van onze Rainbox 3S en Rainbox Cube zijn een aantal plaatsingsvoorschriften vastgesteld. In deze how-to leggen wij ze voor je uit!

Lees meer

Mantelbuizen voor de fundering van de windturbine

Om gebruik te kunnen maken van duurzame energie is een goed vervoer van de windenergie erg belangrijk. Onze mantelbuizen zijn uitermate geschikt om te gebruiken voor elektrakabels in de fundering van de windturbine.

Lees meer

Beugelen van leidingen: De 4 verschillende beugelfuncties

Lees meer

Riool isoleren: waarom zou je?

Wist je dat het ook loont om rioolbuizen te isoleren? Het isoleren van rioolbuizen in binnenriolering zorgt voor een hoger wooncomfort én voor een betere werking van het systeem. We leggen je hier graag meer over uit!

Lees meer

Process engineering: voor efficiënte en robuuste extrusie productieprocessen

Onze Process Engineer zorgt er dagelijks voor dat de verschillende extrusieprocessen zo efficiënt mogelijk verlopen op een hoog kwaliteit niveau, want goed ingerichte processen zorgen voor een goed lopend productieproces!

Lees meer

Maatwerk Axedo 800 putten voor Veersepoort in Middelburg

Op de groene locatie, Veersepoort 5, worden 75 eengezinswoningen en 33 appartementen ontwikkeld. Bij de aanleg van de buitenriolering heeft Sinkegroep Infra BV gebruik gemaakt van onze Axedo 800 inspectieputten.

Lees meer
Previous Page 1 ... 6 7 8 9 10