Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Tips en Tricks

Aan de slag met DYKA AIR, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Met onze documentatie én speciale stappenplannen leer je snel werken met DYKA AIR. Op deze pagina vind je tips voor het lijmen, beugelen en meer. We hebben tips & tricks voor installatie, ontwerp en algemene tips, zodat je snel aan de slag kunt. 

Alle how-to's

Hoe verlijm je DYKA AIR PVC ventilatiekanalen

Het maken van goede verbinding tussen een DYKA AIR buis en hulpstuk met PVC lijm vereist een nauwkeurige manier van werken. Wij adviseren je over de beste manier om DYKA AIR te verlijmen. 

Lees meer

DYKA AIR instorten

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden met het instorten voor een optimaal DYKA AIR systeem. We zetten de belangrijkste instort tips voor je op een rij.

Lees meer

DYKA AIR T-stuk plaatsen

In dit artikel laten we zien hoe een T-stuk geplaatst dient te worden. Om goed te doorgronden wat er gebeurt in het T-stuk, leggen we graag eerst iets meer uit over de theorie die is toegepast.

Lees meer

Een (geluidsarm) DYKA AIR systeem ontwerpen

Een slecht ontworpen systeem zorgt voor meer geluid en een slechtere lucht af- of toevoer. In deze how-to geven we je een aantal tips om een geluidsarm systeem te ontwerpen dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.  

Lees meer
Meer nieuws