Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

NL_Vacurain

Alles over onze nieuwe vacurain trechter

We hechten veel waarde aan continue kwaliteit en zijn dan ook voortdurend op zoek naar verbeteringen en slimme oplossingen voor onze klanten. Recentelijk hebben we onze Vacurain trechter vernieuwd. Wat er nieuw is aan deze trechter, vertellen we je in deze blog.

Lees meer

Zuidberg investeert in constructieve toekomst

Na de overname van Staalservice Lelystad verhuisde Zuidberg Staalservice BV naar een nieuwe productielocatie. Voor de hemelwaterafvoer van het ruim 11.000 m2 dakoppervlak is gekozen voor Vacurain. 

Lees meer

Welk UV-systeem is het beste voor jouw project?

Het beheer van regenwater begint bij het opvangen en afvoeren. Wij bieden de keuze tussen Vacurain Fix (PE) en Vacurain Flex (PVC) en lichten in deze blog het verschil tussen deze twee verder toe. 

Lees meer

EDCO Deurne

In Deurne bouwt EDCO een nieuw distributiecentrum om de ruim 20.000 verschillende producten van het internationaal opererende bedrijf te verzamelen en te distribueren. Voor hemelwaterafvoer wordt ons Vacurain-systeem ingezet.

Lees meer

Hemelwaterafvoer nieuwe bedrijfshal Van der Sluis Constructie

Door een uitbreiding van Van der Sluis Technische Bedrijven, wordt er een nieuwe bedrijfshal gebouwd met een oppervlak van 7200 m², waar een snelle hemelwaterafvoer noodzakelijk is. De oplossing: onze Vacurain Fix!

Lees meer

Hoe bereken je een UV-systeem?

Het berekenen van een UV-systeem, dus Vacurain Flex of Vacurain Fix, kent meerdere stappen. We vertellen graag meer over hoe een UV-systeem bij ons wordt berekend en wat hierbij komt kijken. 

Lees meer

Hoe ontwerp je een goed UV-systeem volgens NEN 3215 en NTR 3216?

Leen Baijense, Product Manager bij DYKA, legt je graag uit hoe onze UV-systemen worden ontworpen waarin NEN 3215 als wel de technische richtlijn NTR 3216 worden aangehouden.

Lees meer

Hoe installeer je een UV-systeem voor een groot industrieel complex?

Als Technical Sales Managers zijn we veel bezig met onze UV-systemen, Vacurain Fix en Vacurain Flex. Wij vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het installeren van een UV-systeem. 

Lees meer