Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PVC buis vierkant

DYKA biedt diverse oplossingen voor de regenwaterafvoer. Maar ook over de uitstraling van de constructie is nagedacht. Moet de regenpijp bijvoorbeeld weggewerkt worden in de gevel? Gebruik dan een vierkante PVC buis. Deze grijze buis is gemaakt van PVC en is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. PVC Vierkante buis 80x80x1,5mm grijs L=4m
    Vierkante buis
    Artikelnummer 100-510-4720
    Vanaf € 7,70
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
In het assortiment vind je tevens de bijbehorende hulpstukken en bevestigingsmaterialen voor een snelle montage.

Vierkante PVC buis voor een moderne uitstraling

De vierkante PVC buis is verkrijgbaar in de afmetingen 80x80x1,5 mm en 100x100x1,5 mm met allebei een lengte van 4 meter. Het materiaal PVC is niet alleen duurzaam en slijtvast, maar ook eenvoudig om mee te werken. Zaag de vierkante buis op de gewenste lengte met behulp van een ijzerzaag. De bevestiging van de losse delen gaat door middel van verloopstukken. Deze zijn naast de vierkante varianten ook verkrijgbaar in de ‘’vierkant op rond’’ versie, voor een stevige overgang naar een ronde buis. Bepaal de richting van de leiding met de vierkante hulpstukken. De bevestiging van de vierkante PVC buis aan de muur gaat door middel van de PVC vierkante beugel met kliksysteem (net als de leiding verkrijgbaar in twee afmetingen). Met behulp van het montageplaatje kan deze beugel ook gemonteerd worden op profielplaten. Zo voeg je eenvoudig een moderne look toe aan de HWA-oplossing van de kleinere gebouwen.

Regenwaterafvoer op maat

Wil je graag besparen op de logistieke voorbereiding of het werk op de bouwplaats? Dan is de service DYKA Prefab ook een geschikte optie. In dit geval zorgt DYKA voor vierkante PVC buizen en bijbehorende hulpstukken op maat, maar ook een compleet gemonteerde set met ontwerp en advies is mogelijk. Zo heb je snel een regenwaterafvoer op maat. Meer weten over deze service? Neem dan contact op met DYKA.