DYKA Prefab: sneller en makkelijker werken

Herkenbaar? U krijgt nét die ene mooie opdracht binnen maar uw planning zit al helemaal vol. Of de bouwtijd voor een groot nieuwbouwproject is zo kort dat u het met uw team niet lukt om op tijd klaar te zijn. In dit soort situaties biedt DYKA u de helpende hand met prefab.

Door het installatiewerk prefab te laten bezorgen kunt u dezelfde hoge kwaliteit leveren zoals u dat gewend bent. Maar bespaart u veel tijd op voorraadbeheer, werkvoorbereiding en werk op de bouwplaats . Van alleen zaagwerk tot kant-en-klare-prefab sets geleverd op locatie, kies de oplossing die het beste bij u past.

Voordelen DYKA Prefab

Door de jarenlange ervaring met prefab biedt DYKA een zeer hoog kwaliteitsniveau. Bekijk hieronder de voordelen wanneer u kiest voor DYKA als uw partner:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in prefab
  • ISO-gecertificeerde processen
  • Speciaal opgeleide medewerkers
  • Geautomatiseerd zaagproces
  • Bezorging direct op de bouwplaats

Product portfolio

DYKA is niet alleen producent van kunststof leidingsystemen, maar heeft ook een groot assortiment A-merken zoals Henco en Tece. Wij bieden een uitgebreid productportfolio beschikbaar in prefab:

Prefab bestellen

Heeft u een andere prefab-wens of wilt u graag advies voor uw volgende project? Vraag naar de mogelijkheden: prefab@dyka.nl. Als u direct zaagwerk bij ons wilt bestellen, maar dan gebruik van het aanvraagformulier.

Referentieproject: Woningen razendsnel gereed met prefab

De Oude Molenbuurt in Assen is toe aan een flinke opknapbeurt. Naast renovatiewerkzaamheden worden er 112 gezinswoningen gebouwd door woningbouwvereniging Actium met BENG als uitgangspunt.