Henco buizen warm en koud drinkwater

Op zoek naar buizen voor warm en koud drinkwater? DYKA levert diverse buizen van het bekende merk Henco. Om te voldoen aan de vele gebruiksmogelijkheden en de daarbij horende eisen, heeft deze leverancier de meerlaagse buizen voor warm en koud drinkwater ontworpen. Deze zijn te gebruiken voor verwarming, sanitair, regenwater, drinkwater en vloerverwarming. Daarnaast zijn er bij DYKA ook Henco leidingen voor gas en perslucht te vinden.

Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. Henco Alupex Sandwichbuis 16x2,0mm wit L=5m
    Sandwichbuis wit
    Artikelnummer 060-320-0010
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
PE-Xc en aluminium De meerlaagse buizen zijn opgebouwd in lagen van PE-Xc, aluminium (overlangs naadloos gelast, wanddikte 0,4 mm) en vervolgens weer PE-Xc. Bij het verbinden van de binnen- en buitenbuis wordt een speciale verbindingslaag toegepast voor een homogene verbinding. Dit resulteert in een volledige zuurstofdichte buis met een lage uitzettingscoëfficiënt (0,025mm/mK). Door het gladde oppervlak is er sprake van weinig drukverlies. Daarnaast zijn de Henco leidingen voor warm en koud drinkwater volledig bestand tegen corrosie en (elektro)chemische invloeden. Dit maakt deze buizen niet alleen een veelzijdige, maar ook een duurzame oplossing voor de waterleiding.

Assortiment Henco buizen

Het assortiment van de Henco leidingen voor warm en koud drinkwater bestaat uit blauwe en rode sandwichbuizen (zowel voorgeïsoleerd als met PE mantelbuis), leidingen met zwarte PE mantelbuis, grijze combibuizen met PE mantelbuis en witte sandwichbuizen (diameters 14 mm tot en met 90 mm). Zo kan er gewerkt worden met de bekende kleurcodering. Gebruik de variant met PE mantelbuis wanneer er meer grip vereist is in de ondergrond. Verbinding van de verschillende leidingen kan eenvoudig met behulp van de Henco pershulpstukken of de push-fit hulpstukken. Door de meerdere lagen blijven de buizen ook tijdens de montage hun vorm behouden.