Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Binnen- en buitenriolering

Betrouwbare oplossingen

Betrouwbaarheid is geen voordeel, het is een vereiste. Deze eigenschap komt dan ook tot uiting in elke oplossing van DYKA. Want een betrouwbare riolering beperkt kosten en hinder voor omwonenden.

Gescheiden afvoer

Waterzuiveringsstations efficiënter laten draaien. Dat is waar een gescheiden riolering voor zorgt. Dankzij het gescheiden stelsel wordt immers geconcentreerd vervuild water aangeboden.

PVC: de ultieme prijs-kwaliteitverhouding

Wie op zoek is naar een sterke riolering met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kiest voor PVC.

PP/PE: De krachtpatsers

PP (polypropyleen) en PE (polyethyleen) zijn sterker dan PVC, maar wel iets duurder. Beide zijn eenvoudig te recycleren. DYKA gebruikt bij de productie van PP/PE dan ook systematisch gerecycleerde grondstoffen. PP/PE is bestand tegen een grotere variatie aan chemicaliën dan PVC. Een laatste voordeel van PP/PE ten opzichte van PVC: het is gladder waardoor er minder risico op aanhechting en dus verstoppingen is.

Verankering

De juiste verankering is belangrijk voor een goed riolering- of ventilatiesysteem. Daarom heeft DYKA een zeer uitgebreid assortiment ankers en pluggen van het A-merk Walraven.

936 studentenwoningen Campus Diemen Zuid

In Diemen-Zuid is afgelopen jaar hard gewerkt aan de ombouw van vijf leegstaande kantoorpanden naar een compleet uitgeruste campus met o.a. 936 appartementen voor studentenhuisvesting. In dit project van Van Wijnen Midden B.V. zijn ook een supermarkt, sportschool, coffeeshop, grand café, restaurant, wasserette, fietsenwinkel/reparatie, kanovereniging, uitzendbureau en pizzeria gerealiseerd. Breman Harderwijk BV mocht hier het installatiewerk verzorgen.

DykaGrip overtuigt drinkwatermaatschappij

Het drinkwaterbedrijf voerde onlangs geslaagde testen uit voor de invoering van een nieuwe trekvaste koppeling, de DykaGrip. Groot voordeel is dat deze koppeling lekvrij is en zich heel eenvoudig laat plaatsen. 

Noordoostpolder kiest voor DYKA Ultra Kyma

Hellinga, een trouwe DYKA klant, overtuigde de gemeente Noordoostpolder met DYKA te werken als alternatief op voorgeschreven WAVIN buizen. De gemeente vervangt nu haar riolering in Emmeloord door oplossingen van DYKA....

Duurzame materiaalkeuze

Onze oplossingen zijn vervaardigd uit duurzame materialen. Ze zijn niet alleen recycleerbaar, maar ook erg licht. Dat scheelt een slok op de borrel in brandstofgebruik bij transport en plaatsing. En DYKA gaat zelfs verder met de ontwikkeling van Biop...

Eenvoudige montage en onderhoud

Snel en eenvoudig installeren. Daar gaan we bij DYKA voor. Zo besparen we de aannemer kosten op de bouw. En daar vaart de eindgebruiker ook wel bij.