DYKA Prefab: sneller en makkelijker werken

Herkenbaar? U krijgt nét die ene mooie opdracht binnen maar uw planning zit al helemaal vol. Of de bouwtijd voor een groot nieuwbouwproject is zo kort dat u het met uw team niet lukt om op tijd klaar te zijn. In dit soort situaties biedt DYKA u de helpende hand met prefab.

Download brochure
Alles over DYKA Prefab

Door het installatiewerk prefab te laten bezorgen kunt u dezelfde hoge kwaliteit leveren zoals u dat gewend bent. Maar bespaart u veel tijd op voorraadbeheer, werkvoorbereiding en werk op de bouwplaats . Van alleen zaagwerk tot kant-en-klare-prefab sets geleverd op locatie, kies de oplossing die het beste bij u past.

Voordelen DYKA Prefab

Door de jarenlange ervaring met prefab biedt DYKA een zeer hoog kwaliteitsniveau. Bekijk hieronder de voordelen wanneer u kiest voor DYKA als uw partner:

  • Meer dan 15 jaar ervaring in prefab
  • ISO-gecertificeerde processen
  • Speciaal opgeleide medewerkers
  • Geautomatiseerd zaagproces
  • Bezorging direct op de bouwplaats

Product portfolio

DYKA is niet alleen producent van kunststof leidingsystemen, maar heeft ook een groot assortiment A-merken zoals Henco en Tece. Wij bieden een uitgebreid productportfolio beschikbaar in prefab:

Prefab bestellen

Heeft u een andere prefab-wens of wilt u graag advies voor uw volgende project? Vraag naar de mogelijkheden: prefab@dyka.nl. Als u direct zaagwerk bij ons wilt bestellen, maar dan gebruik van het aanvraagformulier.

Referentieproject: Woningen razendsnel gereed met prefab

De Oude Molenbuurt in Assen is toe aan een flinke opknapbeurt. Naast renovatiewerkzaamheden worden er 112 gezinswoningen gebouwd door woningbouwvereniging Actium met BENG als uitgangspunt.

Bekijk Prefab referentieproject
Download brochure