TECEflex buizen voor warm en koud drinkwater

De TECEflex buizen voor warm en koud drinkwater zijn een ideale oplossing wanneer het aankomt op een snelle en efficiënte montage van leidingen in de woningbouw. De producten van TECEflex vormen namelijk een universeel installatiesysteem. Er is sprake van slechts één buizensysteem en één type fitting. Door de samenstelling van PE-Xc en aluminium zijn deze leidingen bestand tegen hoge temperaturen en druk. Daarnaast scheelt de toepassing van het universele systeem TECEflex aanzienlijk in opslagruimte. Lees meerToepassing TECEflex buizen voor warm en koud drinkwater

DYKA biedt TECEflex buizen voor warm en koud drinkwater in de gangbare diameters 14 mm tot en met 63 mm. Deze zijn tevens verkrijgbaar in voorgeïsoleerde versies of een variant met schutmantel. Door het universele installatiesysteem zijn de leidingen geschikt voor verschillende toepassingen als vloerverwarming, radiatoren, stijgleidingen en sanitair- en drinkwaterleidingen. Tijdens de productie is er sprake van vernetting van de TECEflex buizen voor warm en koud drinkwater door middel van elektronenbestraling. Dit resulteert in robuuste buizen met een hoge kerfslagvastheid. Daarnaast zijn de leidingen zuurstofdicht, zodat roestvorming en verstopping voorkomen wordt.

Montage gaat eenvoudig door optrompen (gebruik hiervoor de optromptang) van de buis, schuif vervolgens de leiding in het betreffende pershulpstuk. Tijdens het snijden blijft de buis rond en braamvrij.Realiseer een vaste verbinding door de fitting aan te knijpen met de perstang. Bekijk voor een uitgebreide beschrijving de TECEflex montage-instructie.

Naast de TECEflex buizen voor warm en koud drinkwater zijn er tevens buizen voor gas verkrijgbaar in de gangbare diameters.