PVC hulpstukken klasse 41/SN 4

DYKA biedt een ruim assortiment van PVC hulpstukken. Naast diverse bochten, T-stukken en ontstoppingsstukken vindt u in deze collectie ook ABS eindstukken met RVS terugslagklep. Zo wordt terugstroming van oppervlaktewater bij een te hoge rioolwaterstand voorkomen. In verband met de verschillende belastingsklassen voor de buitenriolering, is het assortiment van PVC hulpstukken opgedeeld in klasse 34/SN 8 en klasse 41/SN 4. Op deze pagina vindt u hulpstukken voor de laatstgenoemde categorie. Lees meerKlasse 41/SN 4

Gebruik de PVC hulpstukken uit klasse 41/SN 4 wanneer er sprake is van een standaard buiten- of binnenriolering. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor bestratingen met licht verkeer (personenauto’s), groenstroken en andere huishoudelijke toepassingen. Wanneer er sprake is van zware (verkeers)belasting, raden wij aan PVC hulpstukken klasse 34/SN 8 te gebruiken. Alle PVC hulpstukken zijn voorzien van een manchetverbinding, mof/mof of mof/spie-verbinding voor een eenvoudige montage.

Prefab PVC hulpstukken

Wilt u de PVC hulpstukken klasse 34/SN 8 of klasse 41/SN 4 graag geleverd krijgen in een voorgemonteerde constructie? Maak dan gebruik van de extra service DYKA Prefab. Zo is het mogelijk binnen vijf tot zeven werkdagen de op maat gemaakte bestelling te leveren op de bouwplaats. Zo bespaart u tijd en geld op het gebied van voorbereiding, transport en uitvoering. Meer informatie vindt u in de folder over DYKA Prefab.