PVC bevestigingsmaterialen binnenriolering grijs

Bij het aanbrengen van de leidingen in de binnenriolering zijn er verschillende manieren mogelijk. DYKA biedt een ruim assortiment van grijze bevestigingsmaterialen, waarbij rekening gehouden wordt met een efficiënte montage, extra versteviging en een constructie op maat. Lees meer
Lees meer
Geen artikelen gevonden voor deze selectie.
Zo zijn de zadels met klikaansluiting geschikt voor een binnenriolering met bochten en zorgen de ophangbeugels voor voldoende fixatie van de constructie. De PVC bevestigingsmaterialen zijn verkrijgbaar in zowel grijs als wit, zodat het leidingssysteem optisch als een geheel oogt.

Keuze grijze bevestigingsmaterialen

Om de binnenriolering te voorzien van de juiste montage, kan er gekozen worden voor een vaste bebeugeling, een geleidende bebeugeling of een combinatie van deze opties. Kies voor een geleidende bebeugeling, zoals het grijze PVC omegazadel, wanneer de leidingen in de lengterichting van de as lopen. Is er sprake van een bocht in de binnenriolering? Pas dan de grijze PP zadels met klikaansluiting toe. Echter moet er bij de binnenriolering naast een geleidende bebeugeling ook een vaste beugel aangebracht worden op het hoogste en laagste punt voor extra fixatie. Gebruik hiervoor de PVC ophangbeugel (verkrijgbaar in de diameters 32mm tot en met 160mm). Alle grijze bevestigingsmaterialen worden geleverd met schroef.

Montage PVC binnenriolering

De bevestigingsmaterialen zijn, net als de buizen en hulpstukken, vervaardigd uit PP of PVC. Zo wordt er in de gehele binnenriolering rekening gehouden met de uitzettingscoëfficiënt door de wisselende temperaturen. Daarnaast is het grijze bevestigingsmateriaal slijtvast, bestand tegen chemische stoffen en duurzaam. Houd er bij de montage rekening mee dat er sprake kan zijn van contactgeluid door directe plaatsing op de installatiewand. Gebruik de KPA vulblokjes of de bevestigingsmaterialen van DYKA Sono om dit te verminderen.